Gavurların videolarını seyrediyorum,yok altın gümüş sikke al,tarım arazisi al ,kendi yiyeceğini kendin üret,suyunu elektriğini kendin sağla falan.Bence saçmalık,o çaplı karanlık bir dünyada bunlar da işe yaramaz ki,sonuçta bir sistem olacak insanlar sistemsiz yaşayamaz,o sistem de maalesef 1984 tarzı bir şey olacak.Google da eski bir filmi var isteyenler için kitabı okumadıysanız (çok başarılı bir produksiyon) filmi çekilmiş.Kaç yıl önceden adamlar nasıl bir dünya tahayyül ettiklerini yazmışlar,filmini çekmişler,bunlarla nasıl başedilecek.Şimdiki aptallaştırılmış nesil bunların elinde tamamen oyuncak olur.
Valla bizim kazancımızdan ne olacak,hadi biz yırtalım,adamlar bir nesil sonra nakitsiz toplum diyor,eviniz arabanız olmayacak sistem zaten size bunları verecek ayağına kişisel mülkiyeti bitireceğiz diyorlar ki bu adamlar dediler mi yaparlar.Bizim üç beş yıllık finansal zaferimiz ne işe yarayacak ki ,bu işlerin sonu tatsız.
Ha bir de hiç tarzım olmadığı halde fiziki gümüş işine sırf redditçilere destek olsun diye düzenli alımlarla devam ediyorum.Yanlış anlaşılmasın altın gümüş çok severim de hiç fiziki almazdım,redditçilerden beri düzenli alıyorum.
FED: RİSK İŞTAHI DÜŞERSE VARLIK FİYATLARI KIRILGAN HALE GELEBİLİR..
Ehhh tabi o zaman US bonoların faizlerinin yükselmemesi ve aynı zamanda doların güçlenmemesi gerekiyor..
10 yıllıkların faizinin ve doların güçlenmesinin olağanüstü durumlar haricinde pek mümkünatı yok..bu olağanüstü durumalara gidiş olduğunda ise FED ve saz arkadaşlarının devreye girmesi çok normal gözüküyor..
Yani ara sıra piyasalar yoklama çekecek olsada, buralardan altına gelecek ciddi bir tehdit görmüyorum ben..
YTD..
Yer İmleri