Sayfa 809/931 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    ayın 30 u ve 31 ini heyacanla bekliyorum. bilanço günü
    Sayin shark bilancoda ozellikle beklediginiz kalem nedir. Ogrenmek icin soruyorum yanlis anlamayin. Haftalik bulten ve spk da gunluk portfoy verileri var zaten. Bilancolar cok etki etmiyor isyata takip ettigim kadari ile saygilar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by kim bilir ki Yazıyı Oku
    Sayin shark bilancoda ozellikle beklediginiz kalem nedir. Ogrenmek icin soruyorum yanlis anlamayin. Haftalik bulten ve spk da gunluk portfoy verileri var zaten. Bilancolar cok etki etmiyor isyata takip ettigim kadari ile saygilar.

Hisse başı mevzusu belli olacak o her hafta paylaşılan değil. Bu konu senede 1 oluyor

3.  Alıntı Originally Posted by BuyukPatron Yazıyı Oku
    Hisse başı mevzusu belli olacak o her hafta paylaşılan değil. Bu konu senede 1 oluyor
    Teşekkur ederim

4. Peki sayin ortaklarim işbankasi hisselerinin bir kisminin hazineye devri konusu yakin gelecekte gundeme gelmesi konusuluyor. Degerleme acisindan istiraki bir takim hisselerde olumlu yansimasi bekleniyor gibi. Bi durumum bize nasi bi etkisi olur bilgisi ongorusu yorumu olan varmi

5. İş bankasının devri meselesi Benin’de endişelendiriyor. Türk hava yolları ve Aselsan’ın varlık fonuna devreedilmesinden sonraki halleri ortada. Bu durum eğer olursa işyatı nasıl etkiler. Yine temettü hissesi olmaya devam eder mi veya fiyatı düşer mi. Gerçekten bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa seviniriz. Teşekkürler

6. Ben negatiften ziyade pozitif etki bekliyorum. İş grubunda son zamanlardaki pozitif fiyatlamalarin birazda bunla ilgisi var sanirim. Muhtemelen devir esnasinda gercek degerlemeler ortaya cikacaktir. Asil mesele isyat olarak bizim etkilenecek istiraklerde yatirimlarimizin bize yansimasi ve sahiplik oran dagilimi degisecekmi degisecekse ne olcude degisecek. Fikir sahibi olacak kadar bilgi bulamadim. Bilen arkadaslardan destek lutfen bu konu onemli kanimca.

Grnyo fiyat olarak bize yetişti şaka gibi

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

Alsınlar ellerinden bankayida , negatif değerlendirme son bulsun..GRNYO la aynı fiyatiz nerdeyse ,ayiptir....
    Hazineye gecerse bu banka ahali rahat eder..bütün iş iştiraki kağıtlar en az %50 ile %100 arası prim yapar..bu iş grubunun negatif fiyatlamasida son bulur..

Sayfa 809/931 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •