Sayfa 81/243 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 641 - 648 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Emiremir Yazıyı Oku
    Nasıl bi şanstır amk euyo yavaş diye buraya girdik bu sefer bu yavaşladı onlar 1 düşüyor sen 10 diğerleri 10 çıkıyor sen 1 kafayı yiyeceğim YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hısse babalar gıbı gıdıyor neyın kafasını yaşıyorsun,

2.  Alıntı Originally Posted by camlık Yazıyı Oku
    Nasıl babalar gibi gidiyor diğerlerine baktın mı nerdeyse aynıydılar şimdi nerdeler sen nerenden takip ediyorsun zorla kaşınma YTD

3. Galip elindeki butun lotu cakti ondan saldi ama galip bu geçen hafta da euyo da hepsini verdiydi şimdi daha tepeden alip tavanlatti az sabir

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by camlık Yazıyı Oku
    Bak adam karanlık odada bile satıyor sen daha babalar gibi gidiyor diyorsun ben diğerleriyle karşılaştırdım kafan güzel herhalde yazılanları doğru oku YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Emiremir Yazıyı Oku
    Bak adam karanlık odada bile satıyor sen daha babalar gibi gidiyor diyorsun ben diğerleriyle karşılaştırdım kafan güzel herhalde yazılanları doğru oku YTD

Sabah 0.93. Acılış yaptı bu rakam super. Parana bak gerısıyalan ,,doğru kafam guzel bulgarıstanda 4 şişemı actım neşem o bıcım,ortak

6.  Alıntı Originally Posted by camlık Yazıyı Oku
    Sabah 0.93. Acılış yaptı bu rakam super. Parana bak gerısıyalan ,,doğru kafam guzel bulgarıstanda 4 şişemı actım neşem o bıcım,ortak
    Neyse sana laf anlatılmaz diğerleri sabah kaç açıp kaç kapatmış bi bak hangisi babalar gibi gidiyor karar ver kafam yerindeyken bakYTD

7. Pasta atar mısınız?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 81/243 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •