Originally Posted by mert45 Ben vob yapmıyorum ki 10280 5788 Tamam üüleyse sıkıntı yok, devam. Grandsupercycle memedabi sonunda Adios edecek marketi
Originally Posted by mert45 Palişkoom.. sadece Hintli traderlerle kalmadı ..Rus ,Amerikan ,Çin ve özellikle de İngiliz hackerleri de devreye soktu 10280 5782.50 10280.25 e 149 kontrat dizdi .. Hey yavrum heyyy
Hayat hoş gerisi boş
mert abi aylardır akşam seansında çok bir değişiklik olmuyor kapat bence pozu bekleme başını şunun, git eğlenmene bak
Originally Posted by çıtak mert abi aylardır akşam seansında çok bir değişiklik olmuyor kapat bence pozu bekleme başını şunun, git eğlenmene bak Dön dolaş dedi çıtak dayucuğum, borcum olsun. Yine hep yek gelicek haberi yok
Originally Posted by çıtak mert abi aylardır akşam seansında çok bir değişiklik olmuyor kapat bence pozu bekleme başını şunun, git eğlenmene bak Hafta sonu çok eğlendim.. birazda burda eğleneyim Uzalaşma altı kapanmazsa ..çok sinirlenirim 10281.75 5787.50 Originally Posted by *Bozkurt Dön dolaş dedi çıtak dayucuğum, borcum olsun. Yine hep yek gelicek haberi yok
Originally Posted by *Bozkurt Dön dolaş dedi çıtak dayucuğum, borcum olsun. Yine hep yek gelicek haberi yok Evladım ,senin vobyvade pozisyonun ne !? 105 mi 108 mi ..long EE fiyat şimdi 10284
Originally Posted by çıtak mert abi aylardır akşam seansında çok bir değişiklik olmuyor kapat bence pozu bekleme başını şunun, git eğlenmene bak Senin poz ne? Heeeççç
Originally Posted by *Bozkurt Dön dolaş dedi çıtak dayucuğum, borcum olsun. Yine hep yek gelicek haberi yok nası bi dön dolaşmış bu ? yıllarmı sürüyor senin bana itibar verdiğini heç görmedim mert abi ile beni karıştırma, uyanık adamımdır
Forum Rules
Yer İmleri