Sayfa 815/905 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Yine 55'e doğru geliyor, tamamen düşürmeye odaklanmış.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Piyasa hisseyi hiç sallamıyor.. Beklentili hisseleri tahtacı düşürse piyasa toplar o yüzden tahtacı da cesaret edemez.. Bundaki beklenti biraz abartılıyor gibi..

3.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Piyasa hisseyi hiç sallamıyor.. Beklentili hisseleri tahtacı düşürse piyasa toplar o yüzden tahtacı da cesaret edemez.. Bundaki beklenti biraz abartılıyor gibi..
    Bu şirketin uzun zamandır bekleyen kemik yatırımcıları var bir de Çin yatırım hikayesi için yeni girenler var, daha önce de belirtmiştim bu Çin ekstradan bir hikaye ve o olmadan da şirket varlıklarıyla faaliyetleriyle yukarıları hak ediyor diye, abartıp kısada köşe olmayı düşünenler hayal kırıklığına uğrayıp çıktı çıkıyorlar, zamanla ederini bulacak ama onların istediği zaman.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu şirketin uzun zamandır bekleyen kemik yatırımcıları var bir de Çin yatırım hikayesi için yeni girenler var, daha önce de belirtmiştim bu Çin ekstradan bir hikaye ve o olmadan da şirket varlıklarıyla faaliyetleriyle yukarıları hak ediyor diye, abartıp kısada köşe olmayı düşünenler hayal kırıklığına uğrayıp çıktı çıkıyorlar, zamanla ederini bulacak ama onların istediği zaman.
    Aynen öyle Sn. bawer

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Aynen öyle Sn. bawer
    Bir fark var, ben kendime göre hayal kırıklığına uğramadan zamanında çıktım, şartlar daha uygun olduğunda geri döndüm

6. Takibimde ve az da olsa yatırımım olduğu diğer yan tahtalar son iki ay dipten iyi tepki verdi. Ardyz 28.68 i gördü 40 lira oldu, tnztp 46.85 den 68 liraya çıktı, yeotk bölünmemiş fiyatlarla 145 liradan 220 liraya tepki verdi.. Bu da 55 liradan 60 a tepki verip 57 liraya düştü .. Portfoyümde açık ara en uyuz hisse.. Kapasiteyi 2 katına çıkarıyor bölgede yatırımlar artıyor.. Eski müdavimleri bu hikaye de yokken zarar eden gübre işine neden yıllarca yatırım yapmış ilginç.. Bir de duran varlıklar üzerinden piyasa değerleme yapsa gyo şirketleri 7-8 katına fırlardı aralarında pd/dd 0.3 ten fiyatlananlar var.. Yani öyle bizim liman 1 milyar dolar eder deyip bu fiyata gelmesini beklemek mantıklı mı? Geçen keko hesaplamış yılda yaklaşık liman faayetlerinden 1 milyar civarı kar edecekmiş.. Yani şirketin beklenen kara göre 6 fk dan fiyatlanoyor.. Bunu gerçekten 100 fk dan fiyatlamasını bekleyen var mı? 1000 TL olacak diye gazlayanlar vardı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen öyle sn Bawer,
    kac zamandir su hissediyiz birileri gelir hisseyi höverler hisse bir rally yapar sonra yine bilanco degerleri ile islem görür.
    köpürtedenler satarak karlarını höpürdetiler sonra bir baska hisseyi köpürterdemeye gideriler
    olan hep kisa zamanda zengin olacagim diyenlerine olur hele hele bir de kredi ile mala girmislerse
    ya satarlar zarari kabul etmis olur yada bizim yanimizda UV olur kalirlar.
    tek temennimiz kisa zamanda zararlarini cikartip hüstat takip sevdasndan vazgecmeleri. Hüstata inanmanın bedelini hektasta görüyoruz onlarca insan zararda...

Billur Tuz Akar Akar , Bu hikaye borsada hep böyle devam eder....

Demirbank iyi günler diler )
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

Sayfa 815/905 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •