Sayfa 818/1252 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,537 - 6,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    Benzin ve motorinde pompa fiyatı yüzde 9 artacak. Buna göre benzin 50 kuruş, motorin 45 kuruş ve LPG de 30 kuruş zamlandı

https://www.bloomberght.com/enerji/h...rine-otv-zammi
    tamam milliyetciyim..dolar ve euro nun yukselmesini de istemiyorum.ama benzin ve motorin zammi direk yansitilsa keske..istanbulda eskiden yazin bari 3 ay yollar bos olurdu.simdi 12 ay boyunca 30 km yolu 1. viteste gidiyoruz.3 saaatlik isi 6 saatte yapiyorum gun icinde..
    cebinde 20 bin tl olanin altina 100 bin tl arac veriyor bankalar kredi ile..

gercekten ihtiyaci olanin kullanmasi gerek artik..

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    tamam milliyetciyim..dolar ve euro nun yukselmesini de istemiyorum.ama benzin ve motorin zammi direk yansitilsa keske..istanbulda eskiden yazin bari 3 ay yollar bos olurdu.simdi 12 ay boyunca 30 km yolu 1. viteste gidiyoruz.3 saaatlik isi 6 saatte yapiyorum gun icinde..
    cebinde 20 bin tl olanin altina 100 bin tl arac veriyor bankalar kredi ile..

gercekten ihtiyaci olanin kullanmasi gerek artik..
    sadece benzin değil, araçlar da zamlanmalı..

görüyorum hep tek kişi sürüyor arabaları..

syg,

3. haftaya tatili fırsat bilip doları yukarı yapabilirler 4.5 gun tatil...bunun icin onlem alınmısmıdır alınmamısmıdır onu da o gunlerde anlıyacagız

4. mb faiz artırımını swap oranlarını dusurmekle yaptı aslında bono oranlarını %28 e getiren etken bu...artık bunun tl mevduat oranlarına da az cok yansımasını bekliyecegiz .

5.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    sadece benzin değil, araçlar da zamlanmalı..

görüyorum hep tek kişi sürüyor arabaları..

syg,
    bu kadar ciddi doviz hareketinden sonra devlet eger ki otomotiv ve emlaga tesvik paketi aciklarsa vade tarihime bakmam bozar full dovize gecerim.Kendime ciddi olarak bu sarti koydum.

6.  Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Aktif ateşledi,nkolay bono mevduat karsiligi 22.50..
    Bu iyi oldu işte. Dün uzun vade bağlayanlar pişman olmuştur artık. 32 gün bile çok uzun zaman artık. Haydi bonoları bozup yeniden alalım [emoji4]

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Bugün oran alan varmi ?

8.  Alıntı Originally Posted by old Horizon Yazıyı Oku
    fibabank 32 ila 45 gün 100bin üstü 250bine kadar % 21,5 faiz oranı

250bin üstü %22 32 güne

45 güne ise % 23 mevduat

ayrıca cuma günü 61 gün bono mevduata göre 24,62 getirisi var bilginize...
    Ortalama mevduat faizlerinin nerdeyse 3 puan üstü.Fiba bu oranları veriyorsa mevduat faizlerinin gidecek daha çok yolu var.Piyasayı en iyi koklayan bankalardan biridir.

Sayfa 818/1252 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •