Sayfa 82/556 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 649 - 656 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. https://www.kap.org.tr/Bildirim/851004

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Patronlar mal satıyor. İşler bu kadar iyi giderken neden satıyorlar ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

4. Yönetim kurulunda çok fazla Gökalp soyadında insan vardı ortaklarda da öyle sanırım. 2 kişinin pay satım haberi geldi. Ben bu haberleri iyi karşılıyorum çok başlılık azalır. Borsada bayrak yönetimi hisse sattık tan sonra kaç tavan gitti alkim teknosa birsürü şirket var örnek verilecek. Ayrıca ismen de de bir zaman önce işbankası satış yaptı hemde en büyük ortak hisse etkilenmedi.Hissedarların azalması yönetimi daha aktif yapar. Yönetim kurulundan da çıkarlarsa gider de azalır. Bugün bu satışlar karşılandı.Şirket bist viop hacimleri güzel gidiyor pazar payı ilk çeyreğe göre yükseldi işler yolunda ben buna bakarım. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Iki günde %5 yakın hisse satabilmek ilginç.. ( kap ortaklık yapısına baktım %5 geçmediği için ismi yok)..

Tahta iyi dayanmış..

6.  Alıntı Originally Posted by promethe Yazıyı Oku
    Iki günde %5 yakın hisse satabilmek ilginç.. ( kap ortaklık yapısına baktım %5 geçmediği için ismi yok)..

Tahta iyi dayanmış..

Mehmet Ziya Gökalp ve Elif Demet Gökalp yazıyordu alım satım haberinde.Şirketteki söz sahibi kişilerin azalması iyi oldu diye düşünüyorum. 2 gündür düşüyor bedelsiz veren şirketler genelde yükselir niye böyle oldu diyordum nedeni buymuş. Ytd

7. Gün boyu tahtayı izledim.. tacirler ve info arasında karşılıklı işlemler oldu.. 10 dk başka bisey baktım geldiğimde 300 bin lot el değiştirmiş: ) benim programda emirleri göremiyorum.. detaylı gorebilen varsa paylasirsa sevinirim...ytd

8.  Alıntı Originally Posted by promethe Yazıyı Oku
    Gün boyu tahtayı izledim.. tacirler ve info arasında karşılıklı işlemler oldu.. 10 dk başka bisey baktım geldiğimde 300 bin lot el değiştirmiş: ) benim programda emirleri göremiyorum.. detaylı gorebilen varsa paylasirsa sevinirim...ytd

O zaman bunu anlaşmalı başka biri mi almış oluyor hocam al gülüm ver gülüm. Ytd

Sayfa 82/556 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •