Sayfa 830/985 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Yukarı sürecekler....mecburi....aşağı artık mal kaptırmak istemezler...ama silkelemek amaçlı aşağı yukarı sert hareketlerle korku salmaya çalışabilirler...ben gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam...ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

2. Syn yatayseyir ben bu kağıda bağladığım paradan çoktan vazgeçtim zaten. Aslında 0,7; 0,6; ve 0,5 liralardan sağlam alım için kaynak ve strateji de yapmıştım düşürmediler. Eğer Demirören 95 e ulaşamazsa o zaman bizim zamanımız gelir. Son söz bu ülkenin en güvenilmez kurumu spk dır. Bu benim şahsi fikrimdır

3. http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20141112-7.htm

Hakim ortak veya birlikte hareket ettikleri %98 e ulaşmak zorunda.

4. 12 M lot dışarda bıraksa kottan çıkarır.

5.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    Yukarı sürecekler....mecburi....aşağı artık mal kaptırmak istemezler...ama silkelemek amaçlı aşağı yukarı sert hareketlerle korku salmaya çalışabilirler...ben gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam...ytd

Bu muhabbet neden aylarca konuşulduda yapılmadı diye sorarlar adama. Mal kaptırmak istemediklerine nasıl emin olundu.

6. Çok kıymetli maldıda 1.60tan 70 kuruşa niye düştü diye sorarlar adama. Burda bu adamlar ne istese o olur, adamların ne istediğide belli değil, sabahtan beri konuştuğumuzda bu zaten.

7. 1 tlden 40 mlik mal alan adamın amacının sermayeyi güçlendirmek ya da finansal borçları azaltmak olmadığını düşünüyorum...bu sermaye yapısına 40m nominal ile müdehale edilmez...başka hesapları olduğunu düşünüyorum...ytd

Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

8.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    1 tlden 40 mlik mal alan adamın amacının sermayeyi güçlendirmek ya da finansal borçları azaltmak olmadığını düşünüyorum...bu sermaye yapısına 40m nominal ile müdehale edilmez...başka hesapları olduğunu düşünüyorum...ytd

Kesinlikle.

Sayfa 830/985 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •