Sayfa 832/965 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 7720 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    benimki beklenti....

kahvenin, (bir birine ve sıfıra yakın, çok olumlu duran) roza ve turkuazı yukarı yönlü kesmesi...
    işte o zaman, samba zamanı...

Nereden tepki gelir bilinmez ama gelirse sert tepki gelir, gelmeli, çok enerji biriktirdi, tahtacıyla lambada mı olur yoksa samba mı olur bakalım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. bari bugun tavan yapda azcık namın yurusun...yarın napcagın belli olmaz cunkü..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Nemport 2025 te güncel bazı konteyner ücretlerine dolar bazında zam yapmış,ardiya da bu rakam dolar bazında yüzde 40-50 lerde Buda liman gelirlerinde ciddi artışa yol açacak.tahtacı aşağı sürsün bakalım herşeyin helede liman işinde afaki fiyat artışları varken. 2025 te tceege bu karı neresine saklar ama bu sene çeyreklerde enflasyon muhasebesiyle 240 milyon lüks çeyreklik karı gizlediler..bu sonsuza kadar gidemez eninde sonunda bununda bir değeri var potansiyel gitgide artıyor…
    nemport bu zammı yapmış ise körfezdeki tüm limanlar da aynı şekilde yapacaktır...bir de byd ve diğer çinli firmaların bölgeye gelmesi ile kapasitelerini fuul dolduracaklar...bu kadar doları saklamaya çelik kasalar yetmez....inanılmaz bir de bedelsiz potansiyeli artacak...sabırla beklemeye devam ediyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. tahtadaki hareketler ile algılar ile oynayabilirler ama akıl ve mantığı yanıltamazlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
    Esozcanın grafiklerine bayiliyorum rengarenk ama anlamiyorum ))
    söyle bisey atayim gülelim eglenelim )
    https://www.youtube.com/watch?v=W-QTwznK_64
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Önceki ay bu aydan daha iyiydi, öncek hafta bu haftadan daha iyiydi, önceki gün dünden daha iyiydi, dün bugünden daha iyiydi, kötülüğe devam.
    Bozmayın moralleri, hiç bir hisse sonsuza dek düşmez, iyice akıtsınlar zehirlerini.

İyi tatiller herkese.

Bugün dünden çok daha iyi...
    İyilik trendi olacak mı bakalım, neyse onu da o zaman düşünürüz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Esozcanın grafiklerine bayiliyorum rengarenk ama anlamiyorum ))
    10 yazı ile ON

pembe HAP bir boka yarıyor...

GÜNLÜK

HAFTALIK

15 DAK

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Dede imana geldi.. çok şükür.. [emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 832/965 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •