Et ve süt kurumu Başkan ve 3 üyesi görevden alındı
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İç borç faizi anapara faizini geçmiş.
https://www.al-monitor.com/tr/origin...#ixzz7RZaKj1Hc
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
DXY güçlenmeye devam ediyor..Bizde önden yüklemeli devülasyon işimizi görecek mi? yoksa bir kırılma daha mı yaşayacağız!!!Yeni bir kırılma olasılığı her geçen gün daha yaklaşmakta olduğunu düşünmeye başladım...
mesela bizde karşındakini dinlemek yoktur pek. daha sen fikrini söylerken karşındaki kafasında ne yanıt vereceğini düşünmekten dediğini anlamaz. Mağazaya gidersin satış görevlisi yurt paydaşına dersin ki ; arkadaş içinde elastan olmayan slim fit ve düşük bel olmayan 32 beden denim ( muhteşem köt ) pantolon gösterir misin ... lafı dinler sonra anvale olur bu kadar bilgi karşısında , kafayı resetler gider sana süper skinny çeşitlerini gösterir, bakın bunlar var diye... sen de dersin ki yok ben onları istemiyorum. Bu sefer sorar nasıl bir şey bakıyordunuz... la aynı şeyin laciverti çağrı merkezinde de oluyor... derdini anlatıyorsun sözün bitince , karşıdan gelen yanıt ; '' tam olarak şikayetiniz nedir '' ... Çık sokağa çevir bir yurt paydaşını , 865 liraya aldığın bir şeyi 380 liraya satarsan yüzde kaç zarar etmiş olursun diye sor , eline hesap makinesi , yetmedi kağıt kalem hatta silgi de ver... yapamaz çoğu.. haa bunu USA ' de incil kuşağı dediğimiz bölgedeki insanların da bir çoğu yapamaz bu da bize bi şey söylüyor...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
satış görevlisine muhteşem köt demiyorsun tabii ki ... onu parantez içinde burası için yazdım.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
bugün 1 tl karşılığında 8.64 kertik japon yeni alıyorsun. demek ki japonya' dan iyiyiz![]()
Yer İmleri