Yabancılar paramı çeker giderim pozisyonuna girerse önceki tecrübelerime göre 200milyon dolarlık günlük alım dolar kurunda 4 kuruşluk artış yapıyor.
Yabancılar paramı çeker giderim pozisyonuna girerse önceki tecrübelerime göre 200milyon dolarlık günlük alım dolar kurunda 4 kuruşluk artış yapıyor.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yabancı yüksek tirajlı bir yayımda "küresel yatırımcıların görmek istedikleri, finansal yönetim ve standart ekonomik ilkeleri benimsemeyi taahhüt eden yetkililerdi" diye bahsetmiş kabinede olmayan Mehmet Şimşek ve Naci Ağbal için.
Demekki yeni kabinede bu isteklerini görememişler.
Edit: Bu arada merril lynch 10:57 itbari ile 21,3 milyon lota çıktı garan hissesi satışında, ortalaması 7,48TL.
Son düzenleme : Turnike; 11-07-2018 saat: 10:57.
Aynen öyle düşündüm valla dün.Ben mehmet şimşekten emindim.O yüzden bu dalga biraz uzun sürer.Bu ara bizim ekonomiden dolardan,faizden,borsadan hayır gelmez.Bu mehmet şimşek bir yerlerden kabineye entegre edilmeliydi.Ha biz artık bu gavur illerden gelen ekonomiden sorumlu adam istemiyoruz dersek ,ki bence de doğru demiş oluruz,biraz artık sonuçlarına katlanacağız.Dolar çıkacak, hesabını yapmıyan bazı sözde işadamları batacak,halk olarak da biraz fakirleşme olacak,doğaldır bu.
Bence cayma yok, bunlar konuşmalarında olmaz dediler ve o günden sonra yabancı zaten malını devamlı satıyordu, iş gerçekleştikten sonra satışları artırdılar.
Bence Mehmet Şimşek Finans Ofisinde yada ekonomik politikalar kurulunda görev alır.
Yer İmleri