Sayfa 84/1023 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yabancılar paramı çeker giderim pozisyonuna girerse önceki tecrübelerime göre 200milyon dolarlık günlük alım dolar kurunda 4 kuruşluk artış yapıyor.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Açıklanan kabineden sonra borsada durur mu bu adamlar.
    Tabi ki dibine kadar verecekler bu fiyatlardan.
    Yabancı yüksek tirajlı bir yayımda "küresel yatırımcıların görmek istedikleri, finansal yönetim ve standart ekonomik ilkeleri benimsemeyi taahhüt eden yetkililerdi" diye bahsetmiş kabinede olmayan Mehmet Şimşek ve Naci Ağbal için.

Demekki yeni kabinede bu isteklerini görememişler.

Edit: Bu arada merril lynch 10:57 itbari ile 21,3 milyon lota çıktı garan hissesi satışında, ortalaması 7,48TL.
    Son düzenleme : Turnike; 11-07-2018 saat: 10:57.

3.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Yabancı yüksek tirajlı bir yayımda "küresel yatırımcıların görmek istedikleri, finansal yönetim ve standart ekonomik ilkeleri benimsemeyi taahhüt eden yetkililerdi" diye bahsetmiş kabinede olmayan Mehmet Şimşek ve Naci Ağbal için.

Demekki yeni kabinede bu isteklerini görememişler.

Edit: Bu arada merril lynch 10:57 itbari ile 21,3 milyon lota çıktı garan hissesi satışında, ortalaması 7,48TL.
    Yani tamam demişler söz vermişler sonra caymislar oyle mi [emoji848][emoji848]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku

hayır öyle demiyor
    onları istiyordu küreselciler diyo
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku

Aynen öyle düşündüm valla dün.Ben mehmet şimşekten emindim.O yüzden bu dalga biraz uzun sürer.Bu ara bizim ekonomiden dolardan,faizden,borsadan hayır gelmez.Bu mehmet şimşek bir yerlerden kabineye entegre edilmeliydi.Ha biz artık bu gavur illerden gelen ekonomiden sorumlu adam istemiyoruz dersek ,ki bence de doğru demiş oluruz,biraz artık sonuçlarına katlanacağız.Dolar çıkacak, hesabını yapmıyan bazı sözde işadamları batacak,halk olarak da biraz fakirleşme olacak,doğaldır bu.

6. Bence cayma yok, bunlar konuşmalarında olmaz dediler ve o günden sonra yabancı zaten malını devamlı satıyordu, iş gerçekleştikten sonra satışları artırdılar.

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bence cayma yok, bunlar konuşmalarında olmaz dediler ve o günden sonra yabancı zaten malını devamlı satıyordu, iş gerçekleştikten sonra satışları artırdılar.
    Neyse bir fikir ayrılığı olduğu kesin.Ben finansal veri ekranına bakınca fikir ayrılığının baya derin olduğunu net bir şekilde görüyorum )))))))))

8. Bence Mehmet Şimşek Finans Ofisinde yada ekonomik politikalar kurulunda görev alır.

Sayfa 84/1023 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •