Sayfa 850/1009 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. ben de başta anlamamıştım, hala da anlamış değilim ama adamın imzasında alıntıladığı sözlerin sahibi kimdir bakınca ne demek istediği anlaşılıyor diyecem ama değil, iyice karışık bir hal alıyor, ilginç..

bu arada kimseyi yargılamak hele de hiç tanımadığım birisini yargılamak haddime değil sadece anlamaya çalışıyorum. hakaret ve kişiliğe saldırı olmadığı sürece farklılıklar zenginliktir herhalde..
    Son düzenleme : RAVİ; 14-10-2017 saat: 23:16.

2.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Tembel bir millet olduğumuza katılmıyorum,evet bir Japonya değiliz ancak mevcut işsiz oranıyla zaten çalışacak birileri her zaman bulunur.Zengin kesmi doyurmak zorunda olmasak gelirimiz de bize yetebilir,bu durumda sıfır cari açık sağlanabilir.Her ülke belli bir kesim zengini beslemekte ancak bu yük bizim ülkemize fazla geliyor.Biz milleti değil,AVM lerin hizmet ettiği orta sınıf üstü araç kullanan kesimi doyurmakta,ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyoruz.
    bir şey ekleyeyim caponların hayatı hayat değil, biline..

3.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    Ha bide AVMler bittikten sonra boş kalıyor pek de bi sınıfa hizmet etmiyorlar artık, asıl kastettiğiniz inşaat bitmeden öncesi olsa gerek..

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    dostum sonraki hamleyi BOJ dan bekliyorum....
    Nasıl bir hamle?..durmak yok, yola devam diyorlar..

Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    ben de başta anlamamıştım, hala da anlamış değilim ama adamın imzasında alıntıladığı sözlerin sahibi kimdir bakınca ne demek istediği anlaşılıyor diyecem ama değil, iyice karışık bir hal alıyor, ilginç..
    Aynen..

Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    Nasıl yani..yerçekimsiz bir ortam varda, biz mi bilmiyoruz..

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Nasıl yani..yerçekimsiz bir ortam varda, biz mi bilmiyoruz..
    özellikle ikinci dünya savaşından sonra aşırı çalışmaktan bol intihar vakaları olmuş. şimdi gidip metrolara tekmeyle doldurulan beyaz yakaılıları görseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. biraz kültür meselesi bu, dünyanın büyük çoğunluğu da ortadoğuda yaşayan bizler için cennette olduğumuzu düşünmüyordur herhalde..

6. yav bu iran olayı niyeyse bana fake gibi geliyor. zaten ne zaman bunlara sardılarsa ardından ya afganistana, ya ırağa ya da suriyeye girdiler. şu dünyada bi bu irana bi de rusyaya güvenmem, geri kalanı üç aşağı beş yukarı kestirirsin de bunlar köbre yılanı gibi, bunnarla iş tutulmaz der peder. aman ha tikkayt sigi dutarsınız sayuverin.

bakalım ne süprüz çıkacak, piyasalar açısından bakarsan nerde hareket orda bereket sonrası tufanmış kime ne gam..
    Son düzenleme : RAVİ; 15-10-2017 saat: 00:09.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ha haa, dün ABD çekirdek enf. düşük geldi diye dolar düşüyordu..

Avrupa'da ise enflasyon tırmanışa geçmişti de, bizim haberimiz yoktu..

Draghi ağzından baklayı sonunda çıkarmış..4-5 aydır piyasayı istedikleri yöne sevk ettiler:

The euro zone continues to need substantial monetary stimulus as the European Central Bank has not yet managed to increase inflation sufficiently, ECB President Mario Draghi said on Friday.

“Progress toward a durable and self-sustaining convergence of inflation toward our objective is not yet sufficiently convincing,†Draghi said in a statement to the International Monetary and Financial Committee in Washington.
    Görünen köy kılavuz istemez..globalde büyüme-enflasyon işleri bitmiştir..

Artık sistem ne kadar daha yüzdürülür bilinmemektedir..

Japonyalılaştıramadıklarımızdanmısınız...
    Aha..tarih yaklaştıkça Draghi'den inciler dökülmeye başlamış..bugünde ücret artışlarının yetersizliğinden ve zaman alacağından bahsetmiş..

Almanlar kesecekler Draghi'yi..

Wages in the 19-country euro zone are rising slower than the European Central Bank hoped and will likely take more time to respond to improved growth, European Central Bank President Mario Draghi said on Saturday.

Wage growth is weak as slack in the labor market remains sizable, unions tend to look at past inflation rates when setting wage demands and workers are more interested in securing their jobs than in asking for bigger pay, Draghi told a news conference on the sidelines of the International Monetary Fund annual meeting.

8.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    yav bu iran olayı niyeyse bana fake gibi geliyor. zaten ne zaman bunlara sardılarsa ardından ya afganistana, ya ırağa ya da suriyeye girdiler. şu dünyada bi bu irana bi de rusyaya güvenmem, geri kalanı üç aşağı beş yukarı kestirirsin de bunlar köbre yılanı gibi, bunnarla iş tutulmaz der peder. aman ha siz dutmayın sigi tutarsınız sayuverin.

bakalım ne süprüz çıkacak, piyasalar açısından bakarsan nerde hareket orda bereket sonrası tufanmış kime ne gam..

evet gayet güzel özetlenmiş.
    http://www.bloomberght.com/haberler/...-veren-ulkeler

neymiş?
    ikinci bir katar stratejisi sam amcadan...
    senaryo aynı
    hedef ülke başka
    fakat asalaklar hiç değişmiyor yani yalakalar
    sam amca irana bir şeyler satmak istiyor. adam tüccar
    Bakalım iran ne yapacak
    Ambargo hikaye

Sayfa 850/1009 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız