Sayfa 86/309 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 681 - 688 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimde ne lot varsa eğer bu halk dusmanlari pazartesi bir açıklama yapmazsa mecburen mahkeme ye başvurulacak başka bir çare yok rezil ettiler bizi Sorumsuz herifler.
    Düne kadar, göstermelik lot aldılar diye, Şeytan Rıdvan’a teşekkür edelim diyordunuz. Ne oldu gerçekleri kottan atılınca mı anladınız. Kankanızla konuşmadınız mı? Haberleri yokmuş gibi mi davrandılar?
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

2. Arkadaşlar panik yapmayalım insAllaah sağduyulu olalım.pazartesi şirketi arayalım durumu öğrenelim ne yapacaklar.aklima gelenlerden artog tumteks kottan atıldı tekrar geldi tekrar atıldı .dardanelde kottan atıldı daha önce.sirketten yüzde 7.5 payin anel telekoma iadesini isteyelim.faliyete geçirmesini isteyelim.

3.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar panik yapmayalım insAllaah sağduyulu olalım.pazartesi şirketi arayalım durumu öğrenelim ne yapacaklar.aklima gelenlerden artog tumteks kottan atıldı tekrar geldi tekrar atıldı .dardanelde kottan atıldı daha önce.sirketten yüzde 7.5 payin anel telekoma iadesini isteyelim.faliyete geçirmesini isteyelim.
    Panik yapmayalım! Bu bir soygundur! Lütfen zorluk çıkartmayınız.
    Adam faaliyete sokmuyor, siz yüzde 7,5 pay iadesi diyorsunuz?
    Kottan atılacaklarını da mutlaka biliyorlardı. Belki spk ihtar çekelim bile demiştir, bunlar gerek yoq direkt atın. Zaten biz gerekli operasyonu tamamladık KY soyduk. Diye!

4.  Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    Kottan atılacaklarını da mutlaka biliyorlardı. Belki spk ihtar çekelim bile demiştir, bunlar gerek yoq direkt atın. Zaten biz gerekli operasyonu tamamladık KY soyduk. Diye!
    Birde anel elektrik var ona yansıması ne olur.ben bu dediğinize katılmıyorum.10 yıldır gözaltındaki kp holdingi neden atmıyor.butun şirketleri uyariyodu bunu uyarmadi.bir gün önce şirket bilgilendirme politikası açıkladı.bu mallar gizli gizli deyip yatırımcıya bilgi vermiyorlar e tabi şikayetler gidince bana bile değerlemeyi istedim özel bilgi deyip vermemisllerdi.

5.  Alıntı Originally Posted by puky Yazıyı Oku
    Bu spk kadar ky düşmanı yok.insan 3 bilemedin 5 ay içerisinde bişey yapmazsan der uyarır ilk önce.atmadan süre vermedin bari atarken verseydin.memsayı atarken 1 yıl süre vererek çıkardı kottan.önümüzdeki salı memsanın genel kurulu var.ondan sonra kota geri dönmek için başvuru yapmasını bekleyecez.bakalım ne olacak alacaklar mı geri.anelte süre falan vermeden direk attı.şok olduk valla.
    bu spk ky düşmanı ondan. adamlar zaten zoyduk yatırımcıyı artık işimiz kalmadı borsayla atılalım kurtulalım dediler. spk şirketlerin sendikası değilde ky sendikası gibi çalışsa, bütün ky ların haklarını 6 aylık ortalamadan söker şirketen ve ky a iade eder de öyle kottan atardı. ama ne arar o yürek spk da devlette. eee böyle üç kağıtçı millete böyle kurum.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

6. Ya ben anlamadim. Bana göre bu haber iyi gibi . Şimdi biz bu Anelyapi nin ortaği olduk ne güzel. Talep edelim her çeyrek bize bilançolari da versinler. Ve her sene 6 ayda bir binada toplanip kendi aramizda bir yemek falan organize edelim. Şahsim adima 19500 hissem var yani artik binada Ridvan neyse ben de oyum . Acil paraya ihtiyaci olan icin bir sey diyemem ama bu benim gibi bu parayi yatirimlik yatiran icin iyi bir sey . Kendi fikrimdir YTD. Şahsim adina artik bilançolarini her ceyrek talep edecegim hatta gerekirse gidip yuzyize alacagim. Cunku bu i.ne ler para kacirmak isteyebilir . Ki kacirsalar daha iyi mahkeme yolu yine gözükür. Bu sefer dolandiricilik yapti diye. Zaten mimli p.zevenk .

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,990
     Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    Ülkede kanun,nizam,yasa tek adamın emrinde olup,buralara kendi doğrultusunda adam atarsa her türlü şeytanlığı düşünmek lazım,zaten ülke beceriksizlerin elinde,zaten şühelerim doğrultusunda elimde 120.000 lot vardı,60.000'e kadar vererek değişime gittim,44 fiatına kadar 13.000 daha verdim,anında kottan atılmak aklıma gelmedi,Memsada 10.000 lotum kalmıştı,zaten onu unuttum gitti,ama onda uyarı vardı,tekrar faliyete geçer hesabındaydık,zaten bu yönde çalışmaları var,neyse,bu olay yargıtaya kadar gider,çünkü usulsüzlük yapan bir şirkete direkt habersizce kottan atarak kıyak yapamazsınız...evet afmas,petrol,haznedar kendi rızasıylan yaptı,ama buda pat diye uyarı yapılmadan oldu !!!...47.000 lotum kaldı,bunu kimseye yedirmem,ergeç hakkımı alırım,birçok defalar mahkemelerde geçti ömrüm,davaların hepsinide kazandım !!!...önümüzdeki hafta şirketten mutlaka bir açıklama gelecek,benim lotum az,çok olanların durumu çok daha vahim,gözü dönmüş insanlardan korkacaksın...bunu bilen Rıdvan kör kurşuna hedef olmak istemez,sanırım anladınız !!!

8. Hatta talep edelim hisse oranimiza göre bir sözleşme tarzi bir sey duzenlensin . Artik bir "yatirim amaçli gayrimenkul" ümüz var

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

Sayfa 86/309 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •