Sayfa 86/253 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 2019 madde; 681 - 688 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    Twitter yıkılıyor.Enerji şirketleri içinde piyasa değerine göre karı en iyi şirket ASTOR oldu.
    Yarın kuvvetle muhtemel açılış tavan olacak gibi.
    Öyle birsey olacağını sanmıyorum , hatta bugün düzeltme yapabilir. Ytd

2. Ben bilançonun hisse fiyatına +- Bi etkisi olacağını çokta düşünmüyorum düzeltmede yapabilir az daha yükselip oradanda düzeltmeye gidebilir evet şirket iyi bir hisse ama fiyatları teknik belirler temel iyi ama tekniği kaçırmayın
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. İndikatörleri çok sıcaktı Bi düzeltme yapması şarttı düzeltmeler hissenin sağlıklı yükselişi için şarttır zaten düzeltme yapmıyorsa korkmak gerek diye düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    İndikatörleri çok sıcaktı Bi düzeltme yapması şarttı düzeltmeler hissenin sağlıklı yükselişi için şarttır zaten düzeltme yapmıyorsa korkmak gerek diye düşünüyorum
    Düzeltmenin iyi bişey olduğunu hergün tavan veya %5 yapan bi hissede terste kalmaya başlayacakken farkettim. Hisse değerinin düşmesi ile düzeltme arasındaki farkı tecrübelerimle öğrendim. Düzeltme candır

Hazır eksideyken 11 lot alım yaptım ama siz yatırım tavsiyesi olarak almayın..

6. Bilanço oldukça iyi.. ilk çeyrek dahda iyi gelecektir.. Halka arzdan kasaya 2".85 milyar para girdi.. Bu paranın finasal giderlerde ve maliyetlerde düşüşü sağladığını önümüzdeki bilançolarda göreceğiz.. Mart ayında 50 li rakamlarda işlem göreceğimizi tahmin ediyorum..

7. Kasaya 1.85 milyar girdi.. yanlış yazmışım düzeltiyorum..

8. Endeks 5000 in altına inmeden geri döner benim tahminim 5100 ila 5150 arası bir yerden dönüş yapması zaten son dönemde yükselen bazı şirketlerin hisse hareketliliği bunu gösteriyorduastorda benzeri bir hareket içindeydi ama astor tavan yaptığı günlerde bile yüksek hacimlerle yaptı bunu yani doldura doldura ilerledi o sebeple çokta korkulacak bişey yok düzeltmesini bile yüksek hacimle yapacak demiştim trade yapmak Bi yerde iyidir trade olmazsa hisse şişmeye başlar neyse düzelmesini de yükselişin de yaptığı gibi yaparsa 10 numara 5 yıldız alır benden

Sayfa 86/253 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •