günaydın ... 10.045 ort ekim vade longladım bakalım ... kısmet . ..ytd.
günaydın ... 10.045 ort ekim vade longladım bakalım ... kısmet . ..ytd.
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
gdh+
@gdhozel
·
1 sa
Asia Times | Kanada | Analiz
�� İsrail, “ahtapotun kolları†metaforunu genişleterek, artık “ahtapotun başını†kesme metaforu ile hareket ediyor!
�� Peki İsrail ve İran'ın attığı adımlar dünyayı nasıl bir kaosa sürükleyecek?
https://gdh.digital/asia-times-israi...leyecek-131553
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
akbank hariç hepsi kırmızı..
bakalım bugünün sonu nerede bitecek..
Tepki de vermiyor canına yandığım.
piyasa bana hala cok pahalı geliyor nedense
217-218 dolar bandında tekrar degerlendiririm gelirse ki oranın bile tutacagından supheliyim...
yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.
bak iddaalı konusuyorum kimse su donemde mal almaz belki balinalar .. KY icin sunu diyorum belki son kez yazacagım endeks 1.5 dolar olmadan mala girme yani 5600 seviyeleri burası zaten kesin gelir cantada da keklikte asıl 1 dolar olur mu bakacezz.... YTD
Yatırım tavsiyesi değildir.
Endeks 10.000 iken adımı AYIYA çıkardın..Ama şimdi sen hepimizden hızlı çıktın.
Şahsen endeks hakkında yorumum yok.
Durumu analiz etmek zor. VADELİDE;150.000 işyat shortu var..Onun çaresi var..
İRANA SALDIRI bence en önemli belirsizlik.
İSRAİL olur da petrol bölgesini-hele hele NÜKLEER TESİSLERİ vurursa; işte o zaman teknik dinlemez..
Ama bence o kötü senaryolar gerçekleşse bile...ne olursa olsun fulleyeceğim nokta 7200-7300 aralığıdır.STOPLOSS yok..
4-5 tane ENDEKS hissesi olmak şartıyla ...Olur da oraya gelirse-kefen paramı bile yatırırım...
Sonunda dolar bazlı %150 kar yapacaksam beklerim de...
Bir de B planı var.Ama açıkçası düşmesi işime gelir...YAY NE KADAR SIKIŞIRSA O KADAR KUVVETLİ TEPER.
SIFIR hisse ile 5 aydır bekliyorum...TOSTUMU YEDİM,BEKLİYORUM![]()
Yer İmleri