Sayfa 875/940 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Çorbalar benden ozaman... ))
    Hocam pilav üstü dönerde kurtarmaz....

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Esselocan bey hoşgeldiniz kulaklarınız çınladı hemen geri döndünüz değil mi?
    Cevap vermediğinize göre moralınız çok bozuk.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Sizi tenzih ederek söylüyorum endeks düşerken ustalar ya kayıplara karışır ya hasta olur ya şehir dışında diye biri yazmıştı kuşlu sitede....Bende dedimki;çareyi kendinizde arayın ...
    Aşkolsun yani...Tabiki alındım...((
    Ben kabolduysam bile kaybolmadan önce yalvarmadığım kaldı yarı yarıya nakite geçin diye... Hangi bir endeks yorumumu alıntı yapayımki...hepsinde ikaz var...
    Düşüş başladıktan sonra ben size demedimmi mi deseydim mutluluk yazılarımı yazsaydım...
    Zaten ben rahat izliyorum o saatten sonra ahkam kesmek birazda nispet olmazmıydı ki gerçekten sorunlar vardı ki zaten yoğundum...
    Bu saatten sonrada endeks konusunda yazılacak tek şey yükselişe geçtiğini onaylayana kadar izlemek...
    Bende sizi tenzih ederek yazıyorum..
    Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam pilav üstü dönerde kurtarmaz....
    Tamam cezama razıyım... ))

5. Kısada 1460.00 seviyesini önemsiyorum...
    Ama onay olmayabilir...
    Y.T.D.

6.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Ben kabolduysam bile kaybolmadan önce yalvarmadığım kaldı yarı yarıya nakite grçin diye... Hangi bir endeks yorumumu alıntı yapayımki...hepsinde ikaz var...
    Düşüş başladıktan sonra ben size demedimmi mi deseydim mutluluk yazılarımı yazsaydım...
    Zaten ben rahat izliyorum o saatten sonra ahkam kesmek birazda nispet olmazmıydı ki gerçekten sorunlar vardı ki zaten yoğundum...
    Bu saatten sonrada endek konusunda yazılacak tek şey yükselişe geçtiğini onaylayana kadar izlemek...
    Y.T.D.
    Latife yapıyorum ortam biraz neşelensin diye.Şimdi onayı nasıl anlıyacağız?
    fibo 0.23 1467 di dün burda kapatmıştı burası onemli olacak ve 1.s macd onay verirse ....

7.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Ben kabolduysam bile kaybolmadan önce yalvarmadığım kaldı yarı yarıya nakite geçin diye... Hangi bir endeks yorumumu alıntı yapayımki...hepsinde ikaz var...
    Bu saatten sonrada endeks konusunda yazılacak tek şey yükselişe geçtiğini onaylayana kadar izlemek...
    Y.T.D.
    Sizi gayet net anlamıştım ve uyguladım.

8. Hocam tekrardan alışa başlarsam gene % 50 ile başlamayı düşünüyorum. En son sattıklarımı gene ilk sırada olacaklar.İyi şirket olduklarına inandığım CEMTS ve PAPIL mevcut güncel destek ve dirençlerinde bir değişiklik varmı?
    PAPIL : Destek :20.40-19.89 Direnç :21.42-22.19-22.44-23.60-24.48
    CEMTS : Destek :15.48-15.30 Direnç:16.23-16.88-17.64-18.20 YTD.

Sayfa 875/940 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •