Sayfa 877/1003 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gundwane abi senin o prkab dediğin hisse 10 yıl yatayda süründürdü yatırımcısının emdiği süt burnundan geldi, çoğu ky satıp dökülünce malların hepsi tahtaciya kaldı, o da malları elinden çıkarmak için yardırdı gidiyor...
    Bak mesela hulk varya zaman gelicek o da aynısını yapacak.
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Tamam da yüzlerce böyle şirket var..
    Ve hala her gün 2-3 tane halka arz var ister misiniz sms i geliyor..
    9 milyar sırf bu..
    Kime yıkacak lar bu kadar malı..
    Halkın ne kadarı borsadan anlıyor oynuyor ve buna ayırcak parası ve isteği var ..??

coin i var doları var bunun..Oralara da gömülmüş millet..
    Abiler birde ihlas holdingde var adamlar bedelli için sıfırlı kuruşlardan 1.23 lere cıkardılar mücahit iti reisin külliyesine gitip bir resim cektirdi kendi gazetesinde yayınladı ordan bir bedelli patlattılar söke unla anlaşmaya gidiyoruz dediler hikaye oldu o iş şu ande holding 0.55 sürünüyor ytd

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haa eskiden Birde bim vardı, az az giderdi ama sürekli yükselir di, o da 2020 den sonra yataya sardı, gidemiyor
    yeniler den gözüme çarpan oyunagelen abinin portföyünde de olan enjsa, aynı eski bim gibi az az gidiyor ama sürekli yükseliyor. ytd değildir haa alırsınız düşer sonra vebal almayalım. laf açıldı konuşuyoruz
    Oyunagelen abi pırtföyünden çıkarmış ama benimde gözüme çarpanı Kasım 1 de yazdıydım pit abi aynı sektör olunca aklıma geldi yazayım dedim, haa siz alırsınız düşer sonra vebal almayalım, ytd değildir
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ben bi tane yazayım egeen ama bulaşmayın, çok sığ olduğu için 100 lot alsan kusturana kadar uğraşır
    Bu yan tahta furyası geçen sene idi , o furyayı yapanların belli bir kısmı gerek girdikleri tahtaların patronları tarafından şikayet , gerek spk tarafından tespit edilip ceza aldılar bu hem para cezası hem cezaevi , bu kişiler belli bir grubun parasını yöneten haksız kazanç yapan ekipler .
    Şuanda 20 tahta var o zaman gidecek denilipde almadığım hepside uçtu , inanın bir gram gözüm arkamda değil , fazla birşey yazamıyoruz ne anlatmak istediğimiz anlaşılmıştır.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu yan tahta furyası geçen sene idi , o furyayı yapanların belli bir kısmı gerek girdikleri tahtaların patronları tarafından şikayet , gerek spk tarafından tespit edilip ceza aldılar bu hem para cezası hem cezaevi , bu kişiler belli bir grubun parasını yöneten haksız kazanç yapan ekipler .
    Şuanda 20 tahta var o zaman gidecek denilipde almadığım hepside uçtu , inanın bir gram gözüm arkamda değil , fazla birşey yazamıyoruz ne anlatmak istediğimiz anlaşılmıştır.
    Senin dediklerin büyük ihtimal leş tahtalar..yaprk casa prkab basgz mercn serve ulas falan..
    Yan tahtadan benim anladıklarım
    DOAS KARSN FROTO HEKTS ASUZU DITAS PNSUT KORDS CIMSA GOLTS OYAKC...

gibi gibi...

Yaw şirketin ciro sıfır, ya da 10
    -15 bin .piyasa değeri 500 600 milyon, malı da 3 5 milyon, bunların peşine takılıp giden var . Millet kısa yoldan köşe dönme peşinde. Sonra orda burda " yandım anam!" feryatları

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende yeminimi bozdum, Arnavut votkamla eriği mi getir uleyn, şortluycak bişii bulduk bugünde
    bu gun cuma reyis yarına bırak

7. bu eregldeki satılan oyakın malı kimin sizce...

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu eregldeki satılan oyakın malı kimin sizce...

Bence kimsenin malı değil..YKBNK robotu karıştırmış oyak dökmüş BOFA ile AK da almış..
    Cep to cep işlemler..

Bu tahtada 2-3M lot aktif alış satış ya vardır ya yoktur günlük bence..
    Yani 100M lotu olan günlük bazen 2-3 milyon lot satıyor..vadelisi viop (short u falan) dönüyo gerisin geri 4 milyon daha alıor..
    Sonra bu 4 ün 2-3 ünü satıyor..
    Mal almadan yada ciddi satmadan fiyat oluşturma taktikleri..

Sayfa 877/1003 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •