-
- "Ne güzel eşin, çocukların, ailen var lan!.." demek lazım ona TEK! Senin sayfan olduğu için bu kadar yazıyorum.
- Evet abi!..
-
Dışarıya pozitif enerji saçıp evde eşe ve çocuğa fırtına kesilen babalar vardır, çevrenizde çok görürsünüz onlardan.
-
Hayatın en önemli mücadelesi öz saygı kazanma mücadelesidir. Hayat boyu bunu başaramayanlar çoktur.
-
Bütün bütün karşısında değilim cep telefonu ve bilgisayarların. tehlikeleri dışarının tehlikelerinden daha az bence. Mesela çocuk kendi eğitimini aksatmasın, ailesiyle paylaşacağı anlara değer versin istediği kadar baksın bilgisayara, cep telefonuna.
-
Şimdi bana istediğiniz konuyu ödev verin, bir tuş uzaklıkta. İnsanlığın muhteşem kazanımı bu.
-
- TEK, senin borsa öngörün tutmadığında seni bilgisayardan tokatlayabilecek miyim ha ha ha!
- !!!
-
Bizim korkulu rüyamızdı, öğretmenimizin verdiği bir ödev. Kütüphane kütüphane gezerdik ödev için. Kütüphanelerde pek kitap da yoktu...
-
Belki bizim bugünkü kullandıklarımızı ilkel görecek yüzyıl sonraki insanlar. Bir makale okumuştum kokuyu da taşıyan üç boyutlu bilgisayarlar üzerine mesela.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri