Sayfa 88/864 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 697 - 704 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by Aydi23 Yazıyı Oku
    Satmayan kaldıysa duyrulur tabanı yemesi an meselesi arkadaşlar.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bence yönlendirme yapmayın. Neden taban yesin. İnsaf. Mesela gün sonu yeşil kapatırsa ne yazacaksınız. Olmaz böyle diplerden hisse almak için yazılmaz.
    Sattiysaniz sayın Kuzey gibi güzel mesajla hayrını görün.
    Aldıysanız sabırlı olun..
    Yok hiçbiri ise boşuna kirletmeyin..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

2. 45milyon işlem hacmi var birileri satıyorsa birileride hayır olsun diye almıyor
    İnsanlara hissesini sattırıp pişman ediyorlar satmayın diyene kızıyorlar ancak satılmayan mal bu firmada şimdi düşsede bir bilanço dönemi sonrasında telafi eder sattırıp malsız bırakıp insanları reel zarara sokanlar nasıl bir vebaldeler düşünsünler sanırım elinde mal olmayanlar kaptıranlar pişmanlıklarını böyle gideriyor

3.  Alıntı Originally Posted by Aydi23 Yazıyı Oku
    Evet 12,90 dan satıp portföyün %30 ile 13,03 den tekrar alıp bugün 14,30 dan verdim ha sonra 15 e kadar çıktı ama Allah bereket versin ekmeğini 3,90 dan 13 e taşıyarak fazlasıyla yedik.

Sonrada bu mesajınızı önünüze koyarlar...
    Oldu mu şimdi...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

4.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Sonrada bu mesajınızı önünüze koyarlar...
    Oldu mu şimdi...
    Ben bu hisseyi 1,5 yıldır 3,90 maliyetlerden taşıdım alttan almak için böyle ucuz konuşmalar yapacak biri de değilim.Paylaştığınız gün ki alım satımım da o günün şartlarına göreydi bugünki gibi hisseye pislikler bulaşmamıştı.Herneyse ben emek verdiğim hissedeki vatandaşları uyarıp görevimi yaptım.Gerisi sizlere kalmış.Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Aydi23 Yazıyı Oku
    Ben bu hisseyi 1,5 yıldır 3,90 maliyetlerden taşıdım alttan almak için böyle ucuz konuşmalar yapacak biri de değilim.Paylaştığınız gün ki alım satımım da o günün şartlarına göreydi bugünki gibi hisseye pislikler bulaşmamıştı.Herneyse ben emek verdiğim hissedeki vatandaşları uyarıp görevimi yaptım.Gerisi sizlere kalmış.Ytd

Eyvallah..
    İyi niyetli uyarılarının için teşekkür ederim..
    Bol kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by Aydi23 Yazıyı Oku

Güzel kardeşim satmışsın onun için forumu meşgul etme , hisse düşsün diye dua ediyorsun düştükçe ellerini avuşturuyorsun belli etik ve ahlaki değil , sonra edebiyat da kurtaramaz sizi , ne güzel kazanmışsın allah bereketini versin millete zulüm yapma saygılar

Tahtada bu herifler olduğu sürece hiç kimse ne olacağını bilemez. Herifleri tanısan, arayıp sorsan dahi söylediklerine güven olmaz, eş dost akraba bile dolandırır böyleleri.

Taban olacak, tavan olacak diyen kimseyi sallamayın, işkembeden atıyor hepsi. Bundan sonra ne olacaksa sadece Enver Çevik bilir.

Ben manipülatör olan tahtada mal taşımama takıntımdan dolayı sattım, kendi kendime koyduğum bir kural bu. Düşüş beklememle falan alakası yok. Gitse tavan olsa üzülmem, taban olsa sevinmem. Bu adamlar işlerini bitirsin duruma göre bakarım tekrar girip girmemeye.

8. çok iyi olmasada idare eder bir çeyrek bilancosuyla heleki beklenti ve gelecek vadeden firma hissesinde kalan birkaç kişiden biri oldum..(her ne kadar hisse hareketleri bu zaman zaman elestirdiysemde.)
    Bu spek vs için bulunmaz bir nimettir..
    Bakalım bunu nasıl kullanacak beyler..
    Not: Kim oldukları vs konusunda zerre bilgim yoktur. Ben hisseye gelecek için yatırım yaparım vede bu hisseyi normalde 2/3 ay tadirdim ancak o ışığı gördüğüm için orta vadeli yaptım.
    Speklere göre asla değil.
    Kararımda hisseye giren çıkana değil beklenti ve bilançoya göre şekillenir..
    Bu benim görüşümdür ve asla yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 88/864 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •