Sayfa 889/1006 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Çok analizlik bir durum yok aslında. Medyada kimsenin maçası yemiyor dillendirmeye. Herkes mantıklı bir sebep arıyor. Muhalefet neden dile getirmiyor onu da anlamıyorum.

Olay şu; biz gidiyoruz anketler artık bağırıyor. Gider ayak size ülkenin posasını bırakıp garanti ödemeler dolar+dolar enflasyonu oldugu icin oradan da sokacagız.

Bu adamların londrada sokagı var. Isvicre bankalarını siz hayal edin. Herkesi de kılıç kalkan iha siha togg bilmem ne diye kerizliyorlar.

2. "Hiçbişi olmaz, para fışkırıyeeaahhh" çı arkadaşlara gelsin...

https://twitter.com/alihakankaraEng/...493679621?s=20
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Çok analizlik bir durum yok aslında. Medyada kimsenin maçası yemiyor dillendirmeye. Herkes mantıklı bir sebep arıyor. Muhalefet neden dile getirmiyor onu da anlamıyorum.

Olay şu; biz gidiyoruz anketler artık bağırıyor. Gider ayak size ülkenin posasını bırakıp garanti ödemeler dolar+dolar enflasyonu oldugu icin oradan da sokacagız.

Bu adamların londrada sokagı var. Isvicre bankalarını siz hayal edin. Herkesi de kılıç kalkan iha siha togg bilmem ne diye kerizliyorlar.
    Hala 30% civarı bir oy kitleleri var. Muhalefetin sesi çok çıksa insanlar birbirlerini kıracaklar sokakta. Bence o yüzden ses soluk çıkmıyor.

Bu 30%, 10% altına inmeden de çıkmaz kolay kolay.

Bir sonraki seçimde de bu civarda oy alıp kıl payı da olsa kazanırlarsa zaten o zaman söyleyecek şey kalmamıştır. Herkes başının çaresine bakar.

Dağıtmışsın çokomelli .!!!
    Eşe dosta yap işlet devret.!!
    Vermişsin döviz garantilerini.!!!!
    Devlette binlerce lüks araç,
    Kendine bir sürü uçak almışsın..!!!
    Testinin dibi delik.!!!!
    Kimse mucize beklemesin.!!!
    Git bu fiyatları bir daha bulamazsın.!!
    Evin ihtiyaçlarını stokla.!!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hala 30% civarı bir oy kitleleri var. Muhalefetin sesi çok çıksa insanlar birbirlerini kıracaklar sokakta. Bence o yüzden ses soluk çıkmıyor.

Bu 30%, 10% altına inmeden de çıkmaz kolay kolay.

Bir sonraki seçimde de bu civarda oy alıp kıl payı da olsa kazanırlarsa zaten o zaman söyleyecek şey kalmamıştır. Herkes başının çaresine bakar.
    %30'un biraz daha altı gibi hesaplıyorum ben. ama %35 altı bunlar için bitiş düdüğü demek. öyle bi konsolide ettiler ki, ve tabi sistem de buna göre, lojik mantığı ya 1 ya da 0. yeteri kadar güçlü olamazlarsa akbabalar uçmaya başlar yukarıda. kolay değil devleti soymak. tekrar aynı şeyler yaşanmasın diye ibret-i alem yargılamalar olacaktır.

6. Galataport tan fotoğraf

Viking venus gemisi

Çıtır yeni gemi

930 kişilik

İç kabin satılmıyor, sadece balkonlu kabin ve köşe suit (kıç kısmında) satılıyor

930 kişi kişilik ve iç kabin satılmıyor olmasından dolayı fiyat yüksek oluyor

(930 cruise dünyası için çok az sayılır, ekonomik fiyatlı olanlar 7500 kişiliktir)

1 haftalık tur

kişi başı balkonlu 3700 dolar

Köşe suit kişi başı 6000 dolar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    "Hiçbişi olmaz, para fışkırıyeeaahhh" çı arkadaşlara gelsin...

https://twitter.com/alihakankaraEng/...493679621?s=20
    Eriyor varliklarimiz eriyor, guneste kalmis kar gibi eriyor...

Elin arabi ucotuz paraya her seyimizi aliyor ve biz onu dovlet baskani protokolu ile karsiliyoruz...

Elbet bunlarin hesabi bir gun sorulur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Herkes kendini koruma derdine dustu..

Alabilen ev araba aliyor panik icinde..

Alamayan da benim gibi hisse senedi, sampuan, cif ariyel, solo, bakliyat, et sut, zeytinyagi v.s

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 889/1006 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •