Takas atabilecek varmı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öncelikle para kazanmak için buradayım.tıpkı senin gibi. bana bist e kote bir tane şirket söyleyinki yıllık karının üçte birini yöneticilerine maas olarak ödemiş.borsaya açıldığından beri 7 yıl içerisinde yatırımcısına yüzde seksen kaybettirmiş.dişe dokunur temettü ödememiş , karlılığı düşük, borcu yüksek.olsun ve her yönetyici 80.000 tl maaş ödesin.o genel kurulda kan çıkar vallahi. ha şöyle bir şirketsen anlarım.siz şirketi çok başarılı yönetmişsinizdir.kuruluşunuzdan itibren karlılık , büyüme, innovasyon ile kendinizi ispat edip zoru başarmışsınızdır. , cirolar sürekli çift hane büyümektedir,piyasa değerin milyar dolarlara gelmiştir yöneticilerine ay da 80.000 tl maaş ödersin bizde yöneticilere *****nızın aksütü gibi helal olsun deiriz.sayın ayıbogan bizim şirketin son 4 yıllık periotta 3 aylık cirosu tl bazında bile hiç artmamış. bakın inceleyin 220-230 milyon tl arasında yıllık enflasyonu hesap edersen cirolarda küçülme mevcut.hem şirketi iyi yöneteme.birde başarılı imiş gibi 6 yönetim kurulu üyesi ayda 80000 tl maaş al.nerede bu yoğurtun.bolluğu.
Son düzenleme : ahmetrauf; 05-07-2017 saat: 07:50.
70 defa aynı hikaye, 70 defa SPK dan aynı cevap
Biz bir şey yapamiyoruzzz v.s.
Yakında holdingin adı kivrak holding
Kvrk . Hol.
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
istikrarlı bir şekilde her yıl sadece yöneticilere temettü,avans,kar payı,yıpranma + maaş veriyor.yani kısaca tüm gelir yöneticilerin cebine.koskoca şirketlerin yönetim kurulu bunların yarısını alamıyorken bunlar kene misali sadece kendileri kemiriyor.
yani
şirket sadece yöneticilere çalışıyor.
neden borsada bilen biri varsa cevaplasın ????????
hisseye asik olmayin dostlar.bosverin gecmisini gelecegini.kari gorunse yollayin gitsin.dipten aldi isenizde unutun..duserse ne ala dusmesse yolu acik olsun.kafanizi yormaya degmez.selamlar ytd
yabancı girişi olan hisseler sıralamasına girmişsin.iştirakin olan adesede büyük şirket sıralamasında.YÖNETİCİ MAAŞLARINDA dünya şampiyonusun.
BİSTTE yoksun.
Bugün ittifak in günü olsun hadi bakalim
Yer İmleri