Sayfa 892/940 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by ceteris Yazıyı Oku
    emkel i takipteyim
    Emkeli bende izliyorum grafik güzel duruyor.Keşke brütte olmasaydı.YTD.

2. Slm sayın prof esma adem essolocan ve sayamadığım tüm arkadaşlara selam olsun.Sizden cemtş gedza ve alkim yorumlamanızı istesem ne dersiniz. Şimdiden tşk ler iyi akşamlar

3. Sn. Çelik Hocam, alkim, polho, gerel ve pınsu yorumlar mısınız?

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Emkeli bende izliyorum grafik güzel duruyor.Keşke brütte olmasaydı.YTD.
    Esma hanım bürütten ne zaman çıkar bilginiz var mı.

5.  Alıntı Originally Posted by Tarros25 Yazıyı Oku
    Slm sayın prof esma adem essolocan ve sayamadığım tüm arkadaşlara selam olsun.Sizden cemtş gedza ve alkim yorumlamanızı istesem ne dersiniz. Şimdiden tşk ler iyi akşamlar
    Cemts analizi yapıldı, orta uzun vade beklemede-portföyde.19 üstü daha harika olacak, grafik iyice sıkıştı.
    Alkim 15 üstüne çıkmadan analizi yapıldı paylaşıldı-portföyde vardı erken satıldı. 15 üstünde hareket gelir daha da güzel olacak yatırım var fiyat artacak dedik 18 Li rakamlara geldi, daha da yolu çok uzun...
    Gedza ise 21 TL den başlayan bir yükselen trent içinde geçen özsermaye ve bilançosu gayet iyi. Tarihi zirve 49 küsuru görmek isteyecektir. Orta-uzun vade tutulabilir.

Sayın Prof rakamları geçmişte paylaşmıştı. Bulabilirseniz orda güncel durumda.

Gedza yı hatırlamıyorum belki de vardır.
    Yazdıklarımın hepsi için yatırım tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Cemts analizi yapıldı, orta uzun vade beklemede-portföyde.19 üstü daha harika olacak, grafik iyice sıkıştı.
    Alkim 15 üstüne çıkmadan analizi yapıldı paylaşıldı-portföyde vardı erken satıldı. 15 üstünde hareket gelir daha da güzel olacak yatırım var fiyat artacak dedik 18 Li rakamlara geldi, daha da yolu çok uzun...
    Gedza ise 21 TL den başlayan bir yükselen trent içinde geçen özsermaye ve bilançosu gayet iyi. Tarihi zirve 49 küsuru görmek isteyecektir. Orta-uzun vade tutulabilir.

Sayın Prof rakamları geçmişte paylaşmıştı. Bulabilirseniz orda güncel durumda.

Gedza yı hatırlamıyorum belki de vardır.
    Yazdıklarımın hepsi için yatırım tavsiyesi değildir
    Çok tşk ederim Allah razı olsun

7.  Alıntı Originally Posted by Tarros25 Yazıyı Oku
    Çok tşk ederim Allah razı olsun
    Cemts, direnç 17,18-17,64-18,20-19.00-19,90-20,56
    Destek 16,88-16,75-16,42
    Alkim en son 18,26 kanal direncine girerse daha hareketli olur demiş sayın Prof hocamız. Gedza yı bilmiyorum. Belki rakamlar Güncellemek İster. Ytd
    Cümlemizden razı olsun inş.

8. Herkese hayırlı sabahlar hayırlı işler olsun

Sayfa 892/940 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •