Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 892/1004 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop XXXV

dün kendi topiğinde sn trendhound işc hakkında bir yazı yazınca inceleyeyim dedim.

iş bankasının piyasa değeri 23 milyar tl. toplam irili ufaklı 106 tane iştiraki var.

halka açık 9 iştirakin piyasa değeri toplamı 46 milyar tl. tabii bunlar halka açık ama belli oranlarda iştirak hissesi var.

tabii bu hissenin gideceği anlamına gelmez. teknik olarak çok kötü.

izlemeye değer.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Abi kötümser olmak istemiyorum ama ucuz falan muhabbeti almış başını gidiyor. İstanbul'daki seçimde yapılanları düşündümde ve şu anki anketlere baktığımda şu anki iktidarın ne yapabilecegini kestiremiyorum. Kestiren var mi aranizda? Borsada hisse almak yatmak için en önemli kriter ucuzluk olmadi hicbir zaman. En önemli kriter güvendir, önünü görebilmektir...

Aman ucuz diye paranızı borsaya gömmeyin arkadaşlarım...
    sn emlak'ın güzel bir lafıdır ; gün gelecek akp.liler istese bile akp'yi gönderemeyecek..!!

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    dün kendi topiğinde sn trendhound işc hakkında bir yazı yazınca inceleyeyim dedim.

iş bankasının piyasa değeri 23 milyar tl. toplam irili ufaklı 106 tane iştiraki var.

halka açık 9 iştirakin piyasa değeri toplamı 46 milyar tl. tabii bunlar halka açık ama belli oranlarda iştirak hissesi var.

tabii bu hissenin gideceği anlamına gelmez. teknik olarak çok kötü.

izlemeye değer.
    Th nin adını andıgı kagıt iflah olmaz. 5 senddir böyle bir ara futbol kluplerini satıyordu bir ara halkbnka norvec fonunu getiriyordu. 2 sene bekleyip sonrada zararına cıktım diyordu

Kara kemalın uzun vadelisi. Kara kemal de yazıyor sonrada ufak zararla kapattm diyor daha kazandıgını hiç görmedık

4. Kağıt toplayacılarına bile çöktüler. Kımse alınteriyle para kazansın istenmıyor. Şirketi kuralım maaslı köleler lazım diyorlar 100 dolara.

5. Bu hafta pas geçerlerse bence güzel satıs fırsatı olabilir. Şahsen kasım ayından aralık 15 e kdr 1150 ler görebilir diye düşünüyorum. 233 lüğe değmeden rahat edemez.

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Th nin adını andıgı kagıt iflah olmaz. 5 senddir böyle bir ara futbol kluplerini satıyordu bir ara halkbnka norvec fonunu getiriyordu. 2 sene bekleyip sonrada zararına cıktım diyordu

Kara kemalın uzun vadelisi. Kara kemal de yazıyor sonrada ufak zararla kapattm diyor daha kazandıgını hiç görmedık
    aslında th hakkında böyle bir cevap geleceğini tahmin ederek yazmıştım. hb hikayesini biliyorum.

mesele onun söylemesi değil. işc de bir halk bankası değil. siyahla beyaz kadar fark var.

kağıtta gerçekten muazzam bir potansiyel var. klasik tr bankalarından çok farklı. yazılım üreten, kitap satan, internet altyapısı yapan vs vs bir ton şirketi var.

ama tabii bu yeterli değil. bir bitkinin yetişmesi için ideal hava, toprak, nem koşulları oluşması gibi onun da zamanı gelecek.

kendi adıma onun için ne yapıyoruz? 4.00-4.20 arasına daldırdıkları anda yapışıyoruz. biraz yukarısı da olur.
    audentes Fortuna iuvat

7. İsc hikayesi mevcut iktidara net bakar..hatta tüm iş grubu..
    Benim bu yüzden favorim..
    Olursa olur olmazsa olmaz..
    İş grubu iyidir..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. İşc bendede var yüklü ama th burnunu soktuysa hiçbirşey olmaz. Pas geçerlerse basar geçerim bu hafta. Asıl film 6 kasım 15 aralık arası bence

Sayfa 892/1004 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •