Sayfa 895/904 İlkİlk ... 395795845885893894895896897 ... SonSon
Arama sonucu : 7232 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku

Sizce senelerdir gübreden zarar eden ve bunda ısrar eden yöneticiler yukarıdaki kanunda tanımlanan tanıma uygun hareket ediyorlar mı?

Yönetimin ibra edilmesi ile ilgili olarak da Yahya Kemal Gençer aşağıdaki maddeye dayanarak şerh koyuyor.

'' TTK m. 436/2 maddesinde, şirket yönetim kurulu üyeleriyle yönetimde görevli imza yetkilini haiz kişi, yönetim kurulu üyelerinin ibra edilmelerine ilişkin kararlarda kendilerine ait paylardan doğan oy haklarını kullanamayacaklarını düzenlemektedir.''

Sn.playmaker, sizce basiretsiz bir iş insanı hem büyük bir yatırıma imza atıp hemde şirketin finansal yapısını bozmadan kar ederek yatırımcılarına gayet makul sayılabilecek bir oranda nakit temettü dağıtabilir mi?

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Sn.playmaker, sizce basiretsiz bir iş insanı hem büyük bir yatırıma imza atıp hemde şirketin finansal yapısını bozmadan kar ederek yatırımcılarına gayet makul sayılabilecek bir oranda nakit temettü dağıtabilir mi?
    Şirket çok iyi bir şirket ve daha iyi yönetilebilir.
    Neden bile bile zarar etsin ki, ben de bunu sorguluyorum
    Sadece son iki yılda sadece gübre faaliyetlerinden 570 milyon faaliyet zararı ettirilmiş şirket

Yani hiç gübre ticareti yapması 570 milyon ilave kar açıklayacaktı şirket.
    Buradaki durum açıklamaya muhtaç bir durum

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Şirket çok iyi bir şirket ve daha iyi yönetilebilir.
    Neden bile bile zarar etsin ki, ben de bunu sorguluyorum
    Sadece son iki yılda sadece gübre faaliyetlerinden 570 milyon faaliyet zararı ettirilmiş şirket

Yani hiç gübre ticareti yapması 570 milyon ilave kar açıklayacaktı şirket.
    Buradaki durum açıklamaya muhtaç bir durum

Bunun açıklamasını her toplantıda açıklıyor kendisi haklı yada haksız; biz bu yatırımları yaparken bankalardan çok uygun şartlarda kullandığımız kredileri gübre faaliyetleri sayesinde aldık diyor. Şu durumda da şartlar düzelene kadar gübre faaliyetleri yapmaya hiç niyetli gözükmüyor. Ben ikna olduğum için ve şirketin karlılığının zamanla artarak devam edeceğini umduğumdan şimdilik paylarımı tutuyorum, zaman ne gösterir bakacağız.

4. Genel kurulda sormak istediğimiz soruları Kemal bey yönetime sormuş, cevaplar verilmiştir, hiç bir olumsuz durum da yokken tahtaya basmaya devam ediyor her nedense, 50'lye yaklsştık yine, 3 gün önce 73 değil miydi, kumarhaneciler kralı eggub tahtacısı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Genel kurulda sormak istediğimiz soruları Kemal bey yönetime sormuş, cevaplar verilmiştir, hiç bir olumsuz durum da yokken tahtaya basmaya devam ediyor her nedense, 50'lye yaklsştık yine, 3 gün önce 73 değil miydi, kumarhaneciler kralı eggub tahtacısı.
    Dürüstlük pahalı bir mülktür maalesef bazı hisselerde bulunmuyor özellikle Ege ile başlayanlarda(!)
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Dürüstlük pahalı bir mülktür maalesef bazı hisselerde bulunmuyor özellikle Ege ile başlayanlarda(!)
    Altın değerinde bir şirket ama hep hak etmediği muamelelere maruz kalıyor maalesef, tahta sahibi bu tablodan rahatsız olsaydı yapanlara bedelini ödetirdi, mallarını alıp tavan tavan götürürdü, arkasından baka kalırlardı. Bu sene şirket için bir dönüm noktası olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Altın değerinde bir şirket ama hep hak etmediği muamelelere maruz kalıyor maalesef, tahta sahibi bu tablodan rahatsız olsaydı yapanlara bedelini ödetirdi, mallarını alıp tavan tavan götürürdü, arkasından baka kalırlardı. Bu sene şirket için bir dönüm noktası olabilir.
    Bu da gübre gibi altın madeni işine mi görseydi
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bu da gübre gibi altın madeni işine mi görseydi
    Bunun da mavi altın madeni var hocam, hem siyanürsüz hem de yerin dibini kazmadan.

Sayfa 895/904 İlkİlk ... 395795845885893894895896897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •