Sayfa 896/1252 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ragwaer Yazıyı Oku
    Türk Ekonomi Bankasında vadeli altın hesabım var, %2,95 faiz oranı(32gün ve üzeri) . Diğer bankalardaki oranları tam olarak bilmiyorum, belki teb'in oranı iyi olabilir, fakat bildiğim birşey varsa bir daha asla teb ile çalışmayacağım. Alış satış marjı tüm kamu bankalarından daha yüksek. Altında normalde alış satış kg'da bin TL fark eder, son on gündür bu fark altı-yedi bini buluyor(üstelik banka açıkken) hiçbir şekilde trade imkanı vermiyor. Müşteri hizmetleri çok ilgisiz. Şubeden fiyat istiyorum, veremeyiz vb. bahaneler öne sürüyorlar. Bana ders oldu bu yaşadıklarım, teb ile çalışmayı düşünenler yüksek faize aldanabilir ama maalesef işin aslı öyle değil. Bankacılıkta güven çok önemlidir, artık tebe güvenim yok. Üstelik on seneyi aşkın bir süredir kendileri ile çalışıyordum...
    Bilgi için teşekkürler bayramdan sonra bankalara yoklama çekeyim bari,tebin yanına fibayıda ekliyorum bir gün önceden haber verememe rağmen para çekme konusunda beni bu kadar uğraştıran banka olmadı.İşin kötüsü yine en iyi oranı verenlerden biri o

2.  Alıntı Originally Posted by Quattros Yazıyı Oku
    Bugün Yeniçağ gazetesindeki bir köşe yazısında Avrupa sermayeli bir bankaya çakmışlar.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/tu...ka-48553yy.htm

Aklıma yoncalı geldi. Bilgisi olan var mı?
    Kredili Mevduat hesabı ne kredili olayını anlamadım?
    Bir de
    Müşterilerine% 40 üzeri faiz mi veriyormuş bu banka???
    İlginç
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Kredili Mevduat hesabı ne kredili olayını anlamadım?
    Bir de
    Müşterilerine% 40 üzeri faiz mi veriyormuş bu banka???
    İlginç
    18 mevduat veriyor 42 kredi faizi istiyor.

4. Zorla değil.
    Özetle
    Hesabına gelirse olayı.
    % 43 ile ancak ödeyemek üzere kredi çekilir. YTD
    Mevlam muhtac etmesin.
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

5. Şöyle bir geriye gittim de gördüğüm kadarıyla daha detayli bir sekilde konusulmamis. Bu gosterge tahvildeki cuma günkü 28'den 24'lere düşüşü nasıl yorumluyorsunuz? Dikkate alinan tahvilin değiştiği konuşuldu ancak her istendiğinde boyle bir şey yapılabiliyor mu, bunun mantıklı bir açıklaması var mi?

6.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Şöyle bir geriye gittim de gördüğüm kadarıyla daha detayli bir sekilde konusulmamis. Bu gosterge tahvildeki cuma günkü 28'den 24'lere düşüşü nasıl yorumluyorsunuz? Dikkate alinan tahvilin değiştiği konuşuldu ancak her istendiğinde boyle bir şey yapılabiliyor mu, bunun mantıklı bir açıklaması var mi?

su yolunu bulur,

istedikleri kadar makyajlasınlar,
    Ali Cengiz oyunu yapsınlar,

piyasa gereğini yapacaktır.

bunlar ancak Ayşe teyze ve Ahmet amcayı kandırabilirler
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by Modelci65 Yazıyı Oku
    Burger temdit 23000 usd. 32 gün. %5.15 le devam edildi.
    dostum bu bilgi iyi oldu, 250k $ ile 5.30 zorlarım ben.

8.  Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Zorla değil.
    Özetle
    Hesabına gelirse olayı.
    % 43 ile ancak ödeyemek üzere kredi çekilir. YTD
    Mevlam muhtac etmesin.
    Biraz zoraki sanki:

Söz konusu talimatta, kredili mevduat hesaplarının faiz üst sınırının yasal olarak yüzde 24,24 olması nedeniyle bunların acil kapatılmasını istiyor. Mevcut risklerin ise yıllık yüzde 42 faizle kredi kullandırmak suretiyle kapatılması talimatı veriliyor.

Sayfa 896/1252 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •