Sayfa 898/1023 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

4.70 den öncesi beni kesmez 4.70 sonrası da kimseyi kesmez ...

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Turump , Çini de yola getirmiş...

Bu demektir ki ,ekomik savaş falan yok ,ABD borsaları nerede kalmıştık ,deyip sene başında gördüğü zirvelere tekrar yönelebilir...

Çinle dış ticaret açığının azalması demek dışarıya daha az dolar ihracı demektir.

Euro karşında bence 1.1743'leri gördüktan sonra değer kaybedebilir....

Altının durumu maullak ya ikli tepenin hedeflerine koşturablir ,ya da olası herhangi bir riske karşı yine portföylere altın alabilirler.

Türk Lirası ise belkide sürpiz falan yapar hem devlet iç borçlanma kağıtlarına ,
    hem borsaya,
    hem de dolar karşısında ralli yapar ...

çünkü zaten Türkiyenin açıkları bilinen bir gerçektir ,
    havaya göre bazen unutulur görmezden gelinir ,
    bazen de şimdilerde olduğu gibi devamlı dillendirilir ,
    belkide bir ABD'li din adamı serbest falan bırakılır ...

siz o zaman piyasada Türk varlıklarına olacak Teveccühe şaşırımısınız ?
    Açıkçası ben şaşırırım..ABD-ÇİN ticaretinden daha önemli sorun ABD'dedeki sıkılaştırmanın hangi boyutlara taşınabileceği.. Öncelikle US 10 yıllık faizlerin durumu, FED'in faiz artışları ve dahada önemlisi QT'nin her geçen 3 ayda daha fazla artıyor olması daha önemli konular..genelde bu ticaret konuları her iki taraf için sıkıntı ama grafikçi arkadaş gibi bir kaç kişi hariç çoğu kişi burada ÇİN'in ABD karşısında fazla şansının olmadığı tahmin edilebiliyordu..ancak bu ticaret anlaşmasının beklemeye alınması anlaştıkları anlamına gelmiyor henüz..neyse uzatmayayım..birde ABD'nin dışarıya dolar ihracının azalması doları daha kıymetli yapar..selamlar..
    Son düzenleme : enki; 21-05-2018 saat: 00:49.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    4.50 psikoloji direnç. 4.70 merkezin kuru sıkı atacağı yerdir bence.
    Haa olurda dom dom kurşunu atarsa kısada dolarda düşüş kaçılnılmaz olur.
    2 puan üstünde bir faiz artışı ile kısada 4.20 ye hatta 4 bile gelebilir dolar tl.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku

https://m.youtube.com/watch?v=GiN7UDSwZ9Q
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Niye 5 olmasın? Olsa kime ne ki ?

Yandaş firma sahipleri çoktan paraları yurt dışına kaçırdı posayı Türkiyede %50 hak etmiş, layık baldırı çıplaklar ile diğer % 50 bu işte en ufak bir suçu olmayan toplam 80 milyona bıraktı. Bu firmaların posası batarsa bunlara kredi veren bankalarda dolayısıyla sistem de batacak o nedenle kalan posayı bile batırmamak için milletin anasını sinkaf edecekler zaten bunu söylemişlerdi. Bu şartlar altında Dolarda olan bekler ama güven altına almak kaydıyla yoksa ha Tl de kalmışın ha Dolarda aynı kapıya çıkar.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Niye 5 olmasın? Olsa kime ne ki ?
    Eğer ipin ucu kaçarsa 7 de olur 1 ayda ama bırakmazlar ipin ucunu seçime giderken kaos kimsenin işine gelmez. Onun için buralarda yatay kalması bir süre işlerine gelecektir. 5 tl veya üstünde bir dolarla seçime gitmek ben bu işte sıçtım sandıkta sıvanmayı bekliyorum demektir.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eğer ipin ucu kaçarsa 7 de olur 1 ayda ama bırakmazlar ipin ucunu seçime giderken kaos kimsenin işine gelmez. Onun için buralarda yatay kalması bir süre işlerine gelecektir. 5 tl ve üstü de ile seçime gitmek ben bu işte sıçtım sandıkta sıvanmayı bekliyorum demektir.
    İpin ucunu kaçırdılar zaten...

Sayfa 898/1023 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •