4.70 den öncesi beni kesmez 4.70 sonrası da kimseyi kesmez ...
4.70 den öncesi beni kesmez 4.70 sonrası da kimseyi kesmez ...
Açıkçası ben şaşırırım..ABD-ÇİN ticaretinden daha önemli sorun ABD'dedeki sıkılaştırmanın hangi boyutlara taşınabileceği.. Öncelikle US 10 yıllık faizlerin durumu, FED'in faiz artışları ve dahada önemlisi QT'nin her geçen 3 ayda daha fazla artıyor olması daha önemli konular..genelde bu ticaret konuları her iki taraf için sıkıntı ama grafikçi arkadaş gibi bir kaç kişi hariç çoğu kişi burada ÇİN'in ABD karşısında fazla şansının olmadığı tahmin edilebiliyordu..ancak bu ticaret anlaşmasının beklemeye alınması anlaştıkları anlamına gelmiyor henüz..neyse uzatmayayım..birde ABD'nin dışarıya dolar ihracının azalması doları daha kıymetli yapar..selamlar..
Son düzenleme : enki; 21-05-2018 saat: 00:49.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Niye 5 olmasın? Olsa kime ne ki ?
Yandaş firma sahipleri çoktan paraları yurt dışına kaçırdı posayı Türkiyede %50 hak etmiş, layık baldırı çıplaklar ile diğer % 50 bu işte en ufak bir suçu olmayan toplam 80 milyona bıraktı. Bu firmaların posası batarsa bunlara kredi veren bankalarda dolayısıyla sistem de batacak o nedenle kalan posayı bile batırmamak için milletin anasını sinkaf edecekler zaten bunu söylemişlerdi. Bu şartlar altında Dolarda olan bekler ama güven altına almak kaydıyla yoksa ha Tl de kalmışın ha Dolarda aynı kapıya çıkar.
Eğer ipin ucu kaçarsa 7 de olur 1 ayda ama bırakmazlar ipin ucunu seçime giderken kaos kimsenin işine gelmez. Onun için buralarda yatay kalması bir süre işlerine gelecektir. 5 tl veya üstünde bir dolarla seçime gitmek ben bu işte sıçtım sandıkta sıvanmayı bekliyorum demektir.
Yer İmleri