Sayfa 898/1000 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. DONALD TRUMP: Atı alan Texası geçti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Trump, seçimlerde "büyük yolsuzluklardan" şüphelendiklerini savunarak, gerekirse seçimleri Yüksek Mahkemeye taşıyacaklarını açıkladı. -AA

3. Pozisyonlarımız kapandı tşkl kundakçı TRUMP

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    şuanki aktif fiyattan 1283 ten short açsam ne olur?

stoploss: bıst-100; 1160 üzeri SAATLİK KAPANIŞ..
    1.000 puan kar gelirse kapansın.

5. THY eksi oldu, Garan'da olmak üzere..Arkasından en az 30 devre kesme gelir.

Dolar 5 gayme deyecekmiş hükümet, karaborsada 15 gaymeye alıcı bulur artık, geri zekâlılığın böylesi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    noluyor amk. seçim abd de niye alıyor ki bu kadar heyecanlı bir şekilde pala.
    Cok heyecanlı pala böyle günlerde fırsat kolluyor olmalı, nede olsa 5 yıl da bir oluyor, fırsat fırsattır diyor heralde
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by jiggy Yazıyı Oku
    Tabii ki de haklısınız ancak adam ha bire bel altı vuruyor ben bir Akp li değilim tarafsız bakıyorum olaya hiç mi iyi bişey yapmıyor bu adamlar, bişeye hep olumsuz bakıp habire kötülemek psikolojik bi rahatsızlıktır. Toplumu da olumsuz etkiler. Bizim pozitifliğe yüksek enerjiye ihtiyacımız var. Meydan vermeyelim lütfen bu insanlara.

Diğer sorunuza gelince ben bir yatırımcıyım çok çeşitli bir portföye sahibim. Ve portföydeki tüm enstrümanlar zaten dolara endeksli durumda ( Ons altın, gram altın, bitcoin ) ağırlıklı taşımaktayım. Aynı zamanda A plus müşteriye hizmet veren lüks tüketim ithalat endeksli şirket sahibiyim. Yani döviz short pozisyonla bu ani bir düşüş ihtimaline karşı kendimi hedge etmek durumundayım.

Yaa döviz hiç düşmez olur mu öyle şey diyorsanız. Hükümetin bir sabah kalktığınız da sabit kur sistemine geçme kararı aldık. Bugün itibari ile doları alış rakamımız 5 lira, istende ihtiyacı olan da 8,5 liradan merkez bankasından temin edebilir derse. Bugüne kadar biriktiren doları çok sevenler de alsınlar dolarlarını gidip Amerika da harcasınlar derse ne yapabilirsiniz ?

46 yaşındayım 30 yıllık yatırım cı ve iş adamıyım. Bu ülkede neler gördük olmaz dediğimiz , yok artık dediğimiz her şeyi yaşayarak tecrübe ederek gördük. Ciddi yatırımlarınız var ve bunları her türlü riske karşı korumak istiyorsanız pozisyonlarımızı hedge etmek zorundayız...
    Hic iyi bisey yapmadilar. Yaptiklari iyi gibi gorunen herseyde bir menfaat vardı. Sadece ülkeye aldıkları 5 milyon suriyeli , 100 küsür kere degisen kamu ihale kanunu bile yaptiklarini gormeye yeter. Eğitimdeki başarısızlıkları , rusvet adam kayirmaca.say say bitmez..Bu gözlerde neler gördü ama böylesini görmedi.

Sayfa 898/1000 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •