Bu forumda yazmıştım, gizlimiz yok. 4,78 den 2 aydır yüklü dolarım var. Ama doların yükselişine üzülüyorum. Bu seviyede 6 ay daha takılmasını isterdim. Çünkü ; tüm gelirlerim TL. dolar kafayı kaldırdıkça benim TL. nin kafası çamura batıyor.
Bu forumda yazmıştım, gizlimiz yok. 4,78 den 2 aydır yüklü dolarım var. Ama doların yükselişine üzülüyorum. Bu seviyede 6 ay daha takılmasını isterdim. Çünkü ; tüm gelirlerim TL. dolar kafayı kaldırdıkça benim TL. nin kafası çamura batıyor.
Yardımcı meselesi karışık. Futbolu seven ve her fırsatta olayları futbol terimleri ile açıklayan reis, ekonominin başına damadı getirirken aslında piyasayı test etti. Baktı ki, şimşeğin özgül ağırlığı baya fazlaymış. Şimdi yedek kulubesinden Şimşeği çekip yardımcı yaptım diyebilir. Yetkisiz bile olsa, piyasayı rahatlatır. Yatırım tavsiyesi olmayıp, sesli düşünme olayıdır.
Tek yardımcı olması zaten garip ....ekonomide getireceksede şimşek gelirse ne ala zeybekciyi koyarsa oraya piyasa yine tinlamaz onu...ekonomik kurul diye bağlı bir kurul olacak birde belki oraya tanınmış biri getirir mi bilmem.....bakanlar arasında basinda hep şişirme haber yaptılar işte piyasa profesyonelleri olacak uluslararası camiada tanınmış olacak falan..ama hiçte öyle olmadı.
gösterge son atağını yaptı %20.49, 10 yıllık %18.48 nereye koşuyoruz acep
Banka hisselerinden uzak durun demiştim....Bu gün daha net anlaşılmıştır ne demek istediğim....Aşırı makyajlı hisseler ilk başta çakıldı...Bu süreç devam ederse teknikçi arkadaşların dediği (medyum) 24 ve sonra 30 faizi eylülde rahat göreceğiz gibi görünüyor....Bakalım teknikçilerin analizi ne derece doğru ?!!!
Yer İmleri