*yapı kredi yatırım, koza altın için 152,30 tl hedef fiyatını ve 'al' önerisini korudu
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Bunu açıklayamıyorlarsa makul bir açıklama yoksa bence cumhurbaşkanı hemen bu durumu inceletmeli ne oluyor diye.
Bu arada şöyle bir durum var... Bu yılın ilk çeyreğinde gram altın fiyatı, geçtiğimiz yılın son çeyreğine göre çok daha düşük. Eğer ons bazında üretim miktarı aynı kalırsa (ki bir artış yapmıyorlar) ve masraflar aynı şekilde devam ederse, 2021 ilk çeyrekte daha düşük bir net kar rakamı açıklayabiliriz.
Bu durum sadece "şartlar" mıdır... Sağ gösterip sol vurmak mıdır... Yoksa Botaş tarzı bir yaklaşım mıdır... Zaman gösterecek.
...
Şirket karını gecen seneye göre pandemiye rağmen 50 trilyon artırmış. Dava sonunda kasada dağıtılmayı bekleyen onca nakit varmı var. Ama hala 1.810.000.000 milyon karı beğenmeyip hissenin düşmesi için elinden geleni yapanlar var. Bugün için satış baskısı olabilir. Ama orta ve uzun vadede iyi yerlere geleceği inancımı hala kaybetmedim.
Y.T.D.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*ak yatırım, koza altın için tavsiyesini 'endeksin üzerinde getiri'den 'nötr'e revize ederken, 121,00 tl hedef fiyatını korudu
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Az önce bloomberg de sordular ata yatırımdan birine üretim maliyetinde ve genel yönetim giderlerinde bu büyük artış konusundaki görüşünü. Hem de güzel sordu tmsf nin yönetiminde Varlık fonuna devri düşünülen kamunun kontrolündeki bir şirkette bu nasıl olur diye. Adam tabi gık diyemedi, yüzü düştü. Ne desinki. Bunu açıklaması gereken koza yönetimi ve kayyum.
Yer İmleri