En az 2 hafta ppf diyorum.
Originally Posted by paramanya Dıger nıckı ile cok buyuk spekulator oldugunu yazdı acık acık daha nedesin. Tek nickim var Ama spekulatorum inkar etmiyorum Spekulator nedemek iyice ogrenmenizi tavsiye ederim
Originally Posted by mertkucukuncu En az 2 hafta ppf diyorum. Mert inadi birak Abi de Yardim et de Zararini 1 ayda kapattirayim
Originally Posted by Webster Mert inadi birak Abi de Yardim et de Zararini 1 ayda kapattirayim Ne zararından bahsediyon
Originally Posted by paramanya Son ıkı toplantıda ondan dustu dolar degılmı Carsambayi sel aldi sarkisini acip bekleyin
Originally Posted by Webster Tek nickim var Ama spekulatorum inkar etmiyorum Spekulator nedemek iyice ogrenmenizi tavsiye ederim En son spekulator ne demek iyice ogrenin diyen komik bir youtuber vardi onun gibi oldu Ona bakilirsa normalde kadınları assagilamak icin kullanilan bir kufur var ama bircok kisi o anlamda kullanmıyor artık.
Originally Posted by mertkucukuncu Ne zararından bahsediyon 5.83 ten girdigin dolar zarari ciger
Originally Posted by Webster 5.83 ten girdigin dolar zarari ciger Ben o zarari farkli bir yolla kapattım defalarca da söyledim
Forum Rules
Yer İmleri