Sayfa 912/940 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. Hayırlı işler cümleten megap ile ilgili düşünceleriniz nedir.

2.  Alıntı Originally Posted by mavir Yazıyı Oku
    Hayırlı işler cümleten megap ile ilgili düşünceleriniz nedir.
    Tşk ederim kardeşim.Hissede 575.000 adet mal satılmış. Buralardan tepki alınlarının gelmesini beklerim. Kesinlikle YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Tşk ederim kardeşim.Hissede 575.000 adet mal satılmış. Buralardan tepki alınlarının gelmesini beklerim. Kesinlikle YTD
    Teşekkür ederim inşallah tepki verir.

4.  Alıntı Originally Posted by mavir Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim inşallah tepki verir.
    Rica ederim kardeşim ....

5. Arkadaşlar Sevgili Prof gelene kadar sayfayı boş bırakmayalım derim.Sizler nedersiniz???

6.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Sevgili Prof gelene kadar sayfayı boş bırakmayalım derim.Sizler nedersiniz???
    Hayırlı işler bereketli kazançlar doğru diyorsun Adem kardeşim ,benim teknik bilgim az olduğu için yeni yeni daha pek bir şey yazmıyorum ama diğer kıymetli arkadaşlar bilgiler paylaşırsa müteşekkir oluruz.
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

7.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Sevgili Prof gelene kadar sayfayı boş bırakmayalım derim.Sizler nedersiniz???
    Doğrudur. Ben çoğunlukla burdayım. Eldekilerle bekliyorum. Zaman açısından sıkıntı yok. Ov uv devam. Bugün 300 TL lik ilaç emri verdim, bakalım alacak mı? Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Hayırlı işler bereketli kazançlar doğru diyorsun Adem kardeşim ,benim teknik bilgim az olduğu için yeni yeni daha pek bir şey yazmıyorum ama diğer kıymetli arkadaşlar bilgiler paylaşırsa müteşekkir oluruz.
    Tşk ederim Acemi Borsacı kardeşim. Senin şöyle Selemün Aleyküm die girişlerini özledik. Özletme bizleri )))

Sayfa 912/940 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •