Sayfa 919/940 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. sn.refaba,günaydın,merhabalar..şimdi bu cüzzamlı şirket payları borsada işlem görmeyen A grubu ( bu A grubu hisseleri yatırımcıya verilmediğini biliyorum yanlışmı biliyorum acaba değerli kardeşim) hisseler ve işlem gören B grubu olmak üzere % 200 bedelli sermaye artırıyor..Varsayalım ki bizde 1 milyon lot hisse var bize kaç lot rüçhan hakkı tanınmış olur..Ayrıca kulllanmak istemediğimiz rüçhan haklarını nominal değere göre kaç tl'den satabiliriz bu konuda bilginizi rica ediyorum..teşekkür ederim..Selamlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    sn.refaba,günaydın,merhabalar..şimdi bu cüzzamlı şirket payları borsada işlem görmeyen A grubu ( bu A grubu hisseleri yatırımcıya verilmediğini biliyorum yanlışmı biliyorum acaba değerli kardeşim) hisseler ve işlem gören B grubu olmak üzere % 200 bedelli sermaye artırıyor..Varsayalım ki bizde 1 milyon lot hisse var bize kaç lot rüçhan hakkı tanınmış olur..Ayrıca kulllanmak istemediğimiz rüçhan haklarını nominal değere göre kaç tl'den satabiliriz bu konuda bilginizi rica ediyorum..teşekkür ederim..Selamlar..
    İşler çok karışık bu bedelli olayı ile işi mok ettiler,1.70 bölünse ederi 0.80 krş E olarak,artık R ne olur bilemeyiz,1 tl olursa E 0.80 iken kimse almaz,salak aptal bunlar,madem yapacaksın 2.70 iken yap bu kadar hisseyide sarsma,yani iki değneğin ucu moklu...karar size ait.

3. evet doğru olanda sizin söylediğiniz gibi dürüst,hakkaniyetli,mert,ahlaklı,adil,insaflı bir yönetici,iş insanı olarak yatırımcıları da düşünüp mağdur etmeme konusunda hassasiyet gösterip 2.70-3.00 tl fiyatlardan bedelli açıklamış olsa K.yatırımcılarda ona göre hesap kitap yapar ve başının çaresine bakabilirdi.. Böyle tiplere ne güven olur nede sözlerine itibar edilir hele hele Ülke,memleket ,emanet asla teslim edilmez..Şahıs 2.75 tl'den 2.tl'ye kadar yüklü satışlarla silkelemek malı toplamak istedi baktı ki kimse satmıyor bedelli senaryosunu soktu devreye.. y td..

4. Sonra adamlar dürüst değil sözlerinin ehemmiyeti güvenirliği yok çünkü yatırımcıyı kandırabilmek için her türlü yalanı mubah sayıyorlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
    Avcıyı postalamışlar,yani affını istemiş ..bakalım hisseye nasıl yansıyacak,çünkü yönetim yamuk hisseye güven yok,devamlı bedelli olurmu,parayı borsadan temin etmeye çalışıyorlar,sanki ky enayi,zaten çoğunda parada yok çok az hisse alıyorlar,şimdi bu yönetim kuruşcıklaramı muhtaç ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
    Kuruşçu siporda şenol hoca söylentileri var,bide başkan olursa tadından yenilmez,Karga spor aklıma geldi,zamanında adı geçmişdi,gargi sipor uçmuştu,bu hisse giderde yamuk yönetim devamlı yamuk yapıyor,dayamış sırtını hökömete,SPK demek hökömet demek,devamlı bu takımı kölluyorlar aynen maşak şehir spor gibi,avrupa maçlarında bile maşak,maşak diyorlar en fazlada ileride kapanacak olan TRT,yani tırt TRT...neyse bekleyelim bakalım kuruşçuk siporu,iyiki 2.70 postalamışız yoksa uzuncuların sonu gibi olurdu sonumuz,onlar abem 4 üstünden aşağı satmam diyorlardı,yönetim şamarı bir patlattı pir patlattı,soluğu 1.70 cıvarında aldı,2.70 durumuna göre tam neredeyse yarı,yarıya düşmüş,iyiki eski dip seviyesi 1.50 olmadı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
    Şenol hocanın şu anda hisseye yansıması olmadı,çünkü bu hafta maç yok haftaya var,üstelik formda olan BJK ile,zaten BJK'da bu yüzden tökezliyor,düğüm haftaya çözülür...bu arada bazıları beni çekemiyor al,sat yaptığım için,zaten adı tradedir,ucuzdan al yüksekten sat,bu işide iyi götürüyorum 2010'dan sonra,32 senelik borsacıyım ve kurnazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
    1.67 oldu bir ara ,sakızdan bile çok ucuz,1.67 krş ne alınırki bu ülkede ?,o değilde borsadaki şirketlerinde imajını bozdu devamlı bedelliye gittiği için,onlara göre keriz yatırımcı çok borsada,sermayesini borsa yoluylan düzeltmeye gidiyor,maden şenol hoca gelmişken kulüp başkanlığınada soyunsun hiç olmazsa bu yönetimdende çok iyi olur,eğerki takılıyorsam sudan ucuz olduğu için,gerçi su bile bundan pahallı sağ olsun oda tak partisinin sayesinde.

Sayfa 919/940 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •