Sayfa 920/938 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    şunu ifade etmek isterim.çok yüksek aps var ve endekste ciddi sıkışma,günlük marj %1 oldu.. gelecek hafta bir tarafa sert hareket edebiliriz.yukarı-aşağı hangi tarafa olacaksa artık.

piyasa canlıdır.hedefler o anki teknik içindir...ne hedefller revize ettim...
    iyi tatiller.

2. Bizim görüp göreceğimiz Bidenin beyaz saraya geçip çişini yapıncaya kadar. S400 ABD li tutuklu vs. Kavala hepsi problem olur. Bir gün seçimle iktidar değişince ağzınız açık kalacak yapılan illegal işlemler harcamalar vs. Yiğit bulut da sonsuz para var. İnvestingde ağlayan ağlayana %50 zarar yazmış. Madem bunu istiyorsun bununla ilgili sağlam bir kanun çıkar. Denetlemeye yani tut. Adamı soymasinlar.

3. Dünya Gazetesi
    @dunya_gazetesi
    ·
    27d
    ABD, 60'tan fazla Çinli firmayı kara listeye aldı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya Başbakanı Angela Merkel ile videokonferans yoluyla görüştü.

Görüşmede, Erdoğan ile Merkel iki ülke ilişkilerini geliştirecek hususları ele alarak, yeni dönemde Türkiye-AB ilişkilerini değerlendirdi.

Türkiye'nin AB ile ilişkilerde yeni bir sayfa açmak istediğini belirten Erdoğan, sergilediği yapıcı katkı ve gayretleri için Merkel'e teşekkür etti.
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

5. saat 11 gibi dikkatimi cekmisti

fiziki olarak Full $ dayim dusmesi umrumda bile degil . fiziki dolarlarim bozdururmuyum 2 nedende bozdururum 1 borsalar cok saglam bir satis yerse 2: piyasalar gercekleri fiyatlayip emlak fiyatlari %10 20 duserse . onun haricinde isterse 6.50 ye dussun umrumda degil ihtiyacim olmayan para .8 li seviyelerden dolar alan insanin da ihtiyaci olacak bir paraya dolar aldigini dusunmem zaten [ben 8 liraya $ almadim ticaretim $ ile TRY yi sadece gunluk yasam icin kullaniyorum]

bu arada daha piyasalar kapanmadi ben sahsen 7.64xx altinda kapanacagini dusunmuyorum
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    bankalarin dolar alis satis fiyatlari cok anormal bugun
    Investing fiyati 7.74
    butun bankalar 7.74xx den satiyor
    Garanti alis :7.69
    QNB alis:7.72
    normalde Qnb Satis 7,76 garanti satisinda 7.78 gibi olmasi gerekiyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Heyyytt, huyyyttt..sonra, desteğiniz için teşekkürler Merkel abla...dışarıdan bakınca, kaplan..ama kağıttan.

Ar damarı olan için, utanç vesilesi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

DOWUN BURADAN 27 YE DÜŞMESİ
    GARANI KAÇ YAPABİLİR.?

8. Sn KOC pozisyonun geregi objektif bakmiyorsun[en basit ornek : onceki grafiklerinde saatlik Pu NU ariyor gosteriyorsun] . bist30 daki hisselerin grafiklerine bak yukari potansiyelleri asagi potansiyellerinden cok cok fazla . ivme yukariya dogru devam ederse bist 30 daki hisselerin en az %50 potansiyelleri var sebeb aramalarina bile gerek yok yalniz garantinin 7 ye dusmesi icin saglam bir sebeb gerekir
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    DOWUN BURADAN 27 YE DÜŞMESİ
    GARANI KAÇ YAPABİLİR.?

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 920/938 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz