Sayfa 920/1002 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. şahsi düşüncem; 8'lerde gereğinden fazla oyalandı..
    ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Dümbük diye bana yazdın sandım, eyvallah yazmamışsın. Hala Rıza Nur'a çıkar diyorsun, yazdım bir daha oku.Rıza Nur, kaçıyordu demiş. Sarhoş başka, içkili başka. Atatürk içki içmiyordu, hiç kullanmadı diye yaz ve savun o zaman.

Yani kışkırttım ve kışkırtırım diyorsun. Senin yaptığın, bu kadar olmasa da şöyle bir şey:

Bunu 6 sene belirli bir düzeyde yazıştığın birine yapıyorsun. Bunu yapman için kin ve nefret biriktirmiş olman lazım. Ben sana karşı, şu an bile kin ve nefret duymuyorum. Abi ciddi soruyorum, bu derece nefret edilecek ne yaptım?
    Sen geçen gün de yazdığımı yanlış anladın. 60'lar 70'ler dedim, 1960-70 arasını kastettiğimi sandın. Dikkatin dağınık biraz dinlen..

Kıyısından dolanmayalım, ne konuşuluyorsa açık olsun, benim sorun ettiğim budur. Anlamı şairin karnında ifadelere gerek yok.

Neyse, başka birşey diyeceğim.

Senin "açın ülkücülerin önünü" (ya da açılacak ülkücülerin önü- gene yanlış anlama diye açıklamalı yazıyorum, 20 sene önceki slogana gönderme) tezin ve saptaman vardı. Dün sol portalda Fatih Yaşlı'nın yazısını oku da arşive koy. Benzer şeyler söylüyor.

1- Böyle birşey söz konusu olursa ekonomi ne olur?

2- Hali hazırdaki iktidar kadroları ile bu olur mu?

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    FED son toplantıda faiz arttırmaz ve taperinge gerçekten de gitmezse Dolar pozisyonlarımın büyük kısmını altın bitcoin ve commodity lere çevirmeyi düşünüyorum. 3 yıl önceki aynı dolarla şuan ne ev ne de araba alınabiliyor. Sadece Türkiye'de değil ABD de de benzer durum var %5 enflasyonun hakkını vermezse FED'in fişini çekmek lazım.

-----------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
    fed mart ayına kadar faiz artırmaz
    şubatta powellın görev süresi doluyor
    tekrar seçilir miyim diye kendini ateşe atmaz..

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Hani bu adamlar netti? Hani FED öngörülebilir davranıyordu? Her kafadan ayrı bir ses.

Durumu kurtarmaya çalışıyorlar gibi sanki.
    Bunu borsalarda okeye dönüyorlar olarak yorumluyorum. Malları yaklaşık 6 ay içinde dağıtıp, game over diyecekler. Fazla zaman kalmadı.
    Bu arada %5 TL daha bugün dolara dönüştü, kaldı sadece %5 TL.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Niye okeye donuyolar? Insanlar tuketmiyomu? Savasmi var? Sebep?

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Sen geçen gün de yazdığımı yanlış anladın. 60'lar 70'ler dedim, 1960-70 arasını kastettiğimi sandın. Dikkatin dağınık biraz dinlen..

Kıyısından dolanmayalım, ne konuşuluyorsa açık olsun, benim sorun ettiğim budur. Anlamı şairin karnında ifadelere gerek yok.

Neyse, başka birşey diyeceğim.

Senin "açın ülkücülerin önünü" (ya da açılacak ülkücülerin önü- gene yanlış anlama diye açıklamalı yazıyorum, 20 sene önceki slogana gönderme) tezin ve saptaman vardı. Dün sol portalda Fatih Yaşlı'nın yazısını oku da arşive koy. Benzer şeyler söylüyor.

1- Böyle birşey söz konusu olursa ekonomi ne olur?

2- Hali hazırdaki iktidar kadroları ile bu olur mu?
    Haklısın abi, dikkatim dağınık. Hali hazırdaki iktidar kadrolarıyla bir şey olacağını sanmıyorum. Okuyalım yazıyı, tartışalım.
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Niye okeye donuyolar? Insanlar tuketmiyomu? Savasmi var? Sebep?
    OKey oynamak istemişler okey oynamışlar. Bir de bitmek yerine okeyi olan olmayan okeye dönüyor galiba. İlk biten oyunu alır. Malum şismeninde bir sınırı var veya dolare yine de 80 lere gelir.

8. Cumhurbaşkanına hakaret.

2014 - 2020 yılları arasında Erdoğan döneminde bu sayı adeta zirve yaparak 38 bin 581'e ulaştı.

Kenan Evren döneminde 340, Turgut Özal döneminde 207, Süleyman Demirel dönemin de 158, Ahmet Necdet Sezer döneminde 163 kişi hakkında Cumhurbaşkanına hakaret davası açılmisti.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...-oldu-6615709/

Bu isten para kazaniyor olmali.

Sayfa 920/1002 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •