Sayfa 920/1001 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Ruslar paranın bir kısmını dışarı çıkarmış. Tam ne kadar el konuldu açıklamaları lazım.

>>>>>>>>>>>>
    Yaptırımlar geldi ama! AB'den üst düzey itiraf: Rusya mali rezervlerini AB'nin bloke edemeyeceği ülkelere kaydırdı!
    https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...iraf-14762666/
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    İngiltere savunma bakanı Rus ordusunun Grozni ve Halep gibi Ukrayna'da halı bombardımanına başlayacağını söylüyor.

ABD Dedeağaç'a (sınırımıza 50 km) muazzam büyüklükte silah yığdı.

Adına da, Rusya�nın Avrupa�daki etkinliğini sınırlamak amacıyla Atlantik Çözümü operasyonu dedi.
    Borsa , para falan da bir noktadan sonra mühim değil. Burada akşama kadar alıp satıp kazanmaya çalışıyoruz. Kim zamanda birbirimize takılıyoruz.
    Ama ben bu gelişmelerin tatsız hale gelebileceğinden endişe ediyorum.
    Abd ve İngilizler , olayın başından beri Rusya nın Ukrayna ya saldırmayacağız demesine rağmen tersini söyledi. Sonuçta da Rusların YALANCI olduğu çıktı. Ben bu adamlardan bu saatten sonra herşeyi beklerim. Çünkü Putin in oyunu daha iyi oynayacağını düşünüyordum. Tam bir beceriksiz çıktı.
    Biz şimdilik ortadayız. Ama kavgada en çok dayağı aradaki yer. Her olaya tarafsız olan İsviçre bile taraf olduysa biz de bir tarafı seçmek zorunda kalacağız gibi görünüyor. Öyle Nato dayım ama yanda takılırıma izin vermezler

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Biz şimdilik ortadayız. Ama kavgada en çok dayağı aradaki yer. Her olaya tarafsız olan İsviçre bile taraf olduysa biz de bir tarafı seçmek zorunda kalacağız gibi görünüyor. Öyle Nato dayım ama yanda takılırıma izin vermezler

Tarafsız ayaklarında RUSYA tarafını seçtik..
    zaten, S-400 lerden dolayı sabıkalıyız..!
    İki yüzlü oynamaktansa, mert olup, bi tarafı savunmamız şart..
    REİS'in tarzı da PUTİN'le aynı..
    Otoriter,,!

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şu petrol düşmeden olan her şey halisülasyondur...

Öne alalım...

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    2,249 ile başlayan şubat ayı viop endeksi 2,180.75 kapanış ile yatırımcısına şubat ayında %3 oranında zarar ettirdi.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post5813507

Bu paylaşımı tam anlayamadım ,sevgili akcay

https://www.hisse.net/topluluk/showt...08#post5813508

Farklı grafiklere fiyatlara bakıyoruz belki ..paralel evren dedikleri ..kuantum hanee
    Hayat hoş gerisi boş

6. Seçimlere kadar deve iğne deliğinden geçmez ise iktidarın işi zor.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Seçimlere kadar deve iğne deliğinden geçmez ise iktidarın işi zor.

Onca yapılan yanlıştan sonra deve iğne deliğinden bile geçse bana göre işleri zor.
    Bizim insanımız cahildir, eğitimsizdir ama bir o kadar da menfaatçidir. O akan sular kesildi. Para yok. Ne dağıtacak merak ediyorum.

Cem Uzan gelse de konsere gitseler, köfte ekmek yeseler, cep telefonu kontörü alsalar... Onu bekler ahalimiz....

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Onca yapılan yanlıştan sonra deve iğne deliğinden bile geçse bana göre işleri zor.
    Bizim insanımız cahildir, eğitimsizdir ama bir o kadar da menfaatçidir. O akan sular kesildi. Para yok. Ne dağıtacak merak ediyorum.

Cem Uzan gelse de konsere gitseler, köfte ekmek yeseler, cep telefonu kontörü alsalar... Onu bekler ahalimiz....

Sınavların sonunda kalem kağıt herkes bıraksın denir. Nedense tam o sırada doğru cevaplar akla gelir ama süre bitmiştir.

Sayfa 920/1001 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •