Sayfa 921/998 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ORTA VADELİ dibin rakamı bende..Ciddiyim.

Oradan alıp,dolar bazlı %150 karla satacağız.

Ama hisseler mutlaka ENDEKS HİSSESİ olmalı(bıst30 dan daha özel olmalı)..Hele o xtumy varya: onlar ancak 2. dalgada gider.

Finansman olarak kullanılıyorlar.BIST30/XTUMY oranı 2.30 gelince talip olurum..

Bu nasıl olur.Mesela ralli olsun.Bıst30 %100 yaparsa ama xtumy %50 yaparsa bu oran en dibe gelmiş olur..(2.30 olur)

Sonra eşit düzeltme yaparlarsa o zaman alırım..(2.30 bozulmaz)

normalde insanlar değişmez..

7 neyse 70 o..

ama bazı insanlar değişir... altaylı chpyede çok pis geçiriyor.. kemale demediğini bırakmadı. kemal dava bile açtı.

salak saçma vesayet konularına girmeye gerek yok.

din vesayeti de aynı ona bakarsan

3. Referans alınan kişi değil önemli olan konuktur ve dedikleridir. Kendi mahallesine eleştirileridir. Tam da adamın söylediği şuydu. Bizim mahalleden olmayan da doğru söyleyebilir. Bizden değil diye ötekinin söylediklerine, boş güvenle kulakları tıkamamak kazım yoksa duvara toslarız. Ben ötekini dinlemişim. Darısı başkalarına…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugün israilin yapmış olduğu şey.. göya vaad edilmiş topraklardan ( din vesayeti )ortalığı ateşe veriyor sivlleri bile öldürüyor inbeler.

ama şu soruyuda kendinize bir sorun.

abd ve israilin elindeki güç .. hizbullah,taliban ve usame bin ladinin elinde olsaydı ne olurdu ?

...................

doğru tahmin edebilene nobel ödülü takacem..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bugün israilin yapmış olduğu şey.. göya vaad edilmiş topraklardan ( din vesayeti )ortalığı ateşe veriyor sivlleri bile öldürüyor inbeler.

ama şu soruyuda kendinize bir sorun.

abd ve israilin elindeki güç .. hizbullah,taliban ve usame bin ladinin elinde olsaydı ne olurdu ?

...................

doğru tahmin edebilene nobel ödülü takacem..

Evren 13.700.000.000 yıldır var. !!!!
    Dünya 4.600.000.000 yıldır var.
    Yaşanabilir bir dünya 3.500.000.000 yıldır var.!!!!
    Çok hücreli yaşam 2.000.000.000 yıldır var.!!!!
    İlk basit hayvanlar 600.000.000 yıldır var.!!!
    İnsanlar ise 300.000 yıldır var. !!!
    Çok tanrılı dinler yaklaşık 7000 yıldır var.!!!
    Tek tanrılı dinler ise yaklaşık 4000 yıldır var.!!!

Sadece basit bir matematikle Dinleri ve Tanrıları.!!!
    insanların yarattığını anlayabiliriz.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    20 mayıs mesajı..3.20 den tüm hisseleri satıp...11 haz. da altıns1 almıştım...Mesajlar orada duruyor...

VİOBDA ,orta vade olarak agustos vade short olduğumu zaten defalarca yazdım... (bir aydır yoktum)

Şimdi uygun zamanda tüm ALTINS1 SATIP -VİOB tüm teminatı da cekip... UYGUN ZAMADA ,tüm sermaye ile uygun endeks dibinde ENDEKS HİSSESİ alacağım...

vade 5-7 ay..

Endeks dibini hesaplayacağım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ama ufak bir sorun var...Tüm insanlığın zekasının ürünü olan bu medeniyet-teknoloji var ya:

O zamanki atmosfer koşullarını oluşturmamıza ragmen basit bir canlı yapamıyor..YANİ HAREKET EDEN -ÜREYEN bir minik canlıyı oluşturamıyor.

120 MİLYAR insanın zekasının toplamı olan bu medeniyet değil bir hücre onun mitokondrisini
    bile yapamıyor....

O zaman ilk canlı nasıl kendi kendine oluşuyor...

EVRİM; saçmalıktır .(bu açıdan)

100 kere çürütürüm..ama karşıma gelene elemanın en azında ÖYS biyolojiyi bilmesi lazım...

DOĞAL SELEKSİYON VE binlerce defolu tür olayına girmedim bile...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ağa izafiyet teoremi var...Yani sana 14 milyar yıl var..Başkasına yok.

CİSİM ışık hızına yakın hareket ederse zaman uzar ve ışık hızında sıfır/sıfır belirsizliği oluşur(metamatikte türevle çözersin)

Yani zaman sonsuz olur...Yerçekimi değişirse zaman farklı olur.O gezegende 3 saat dünyada 20 yıl olur..

''Allah katında bir gün sizin 1.000 gününüzdür'' ayetini öys fizik çalışırken anlamıştım..2 tane soru çıkardı..

Genç ateistler daha donanımlı olun lütfen...

Ortaokuldaki sloganlarla-bilgiyle bu iş gitmez.

Ben kaçar...endeskin en dibini hesaplamam lazım..sonrada tüm varlığımla gömüleceğim....5-7 ay kafa rahat etsin..

Endeksin dibi hakkında rivayetler farklı...Kimi 8200 diyor ..bir kesim de 7200 diyor...Bence HERKES HAKLI...Herkesin kendince mantığı-argumanı var.

Sayfa 921/998 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •