Sayfa 925/1252 İlkİlk ... 4258258759159239249259269279359751025 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. dış borç,enflasyon,cari açık,üretimsizlik,abd gerginliği,iran ambargosu,yerel seçimler,fed faiz artırımı,avrupa merkez bankasını seneye faiz artırımı ,bozulan algı,merkez bankasının pasif kalması ve bağımsızlığı,ithalat bağımlılığı,dünyaya boş meydan okumalarımız,suriye meselesi,inşaat ve emlak temelli büyümeler,doların artması için daha ne olması lazım.

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    dış borç,enflasyon,cari açık,üretimsizlik,abd gerginliği,iran ambargosu,yerel seçimler,fed faiz artırımı,avrupa merkez bankasını seneye faiz artırımı ,bozulan algı,merkez bankasının pasif kalması ve bağımsızlığı,ithalat bağımlılığı,dünyaya boş meydan okumalarımız,suriye meselesi,inşaat ve emlak temelli büyümeler,doların artması için daha ne olması lazım.
    Dışarıda da doların artması lazım..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ticaret ağırlıklı dolar endeksi Nisan'dan itibaren resmi daha net göstermiş..

Trend devam ediyor..

Bizde maşallah dolar yükseldikçe beceri artmış..

Aklımızı başımıza almazsak işimiz zor..

3. 3ncü havalimanını kıskanan Almanya'da "Türkiye'ye ekonomik yardım yapılsın mı?" anketi yapılmış...

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...1_i_karsi.html

Büyümemizi engellemek için bize ekonomik yardım yapmıyorlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

faiz %70 yapılmadan dolar-tl dengesi sağlanmaz.o zaman bile düşeceğini sanmayın sadece artış ivmesi azalır.TR nin sorunu dolar-faiz değil aslında, sorun üretim azlığı ve cahillikten, yozlaşmadan kaynaklanıyor. 1923 te açılan yoldan gitseydik şimdi ilk 10 ekonomi içindeydik,ama biz "şalvarı şaltak osmanlı" yolundan gittiğimiz için onun hastalıklarına tutulduk.

5. Uzun vadede duzgun bir ulke olmak mumkun degil. Horde’nin genleri ortada. Horde varken uzandi, gurcuydu bu zubuklerden kurtulma sansi yok.
    Kisa vadede pakro cete anasini da alir gider ve ekonomi yonetimini bir sure dervis gibi biri yaparsa en azindan su kriz ortami olmaz.
    Yoksa faizi 50 yap, dolari 10 yap, merkezdi, trumpti hepsi vidi vidi.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    3ncü havalimanını kıskanan Almanya'da "Türkiye'ye ekonomik yardım yapılsın mı?" anketi yapılmış...

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...1_i_karsi.html

Büyümemizi engellemek için bize ekonomik yardım yapmıyorlar...
    Züğürt nameleri..

Hey gidi günler hey..

1 dolar=1 TL olacaktı

Değerli TL onurumuzdu..

Şimdi onursuz onursuz dolaşıyoruz..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Züğürt nameleri..

Hey gidi günler hey..

1 dolar=1 TL olacaktı

Değerli TL onurumuzdu..

Şimdi onursuz onursuz dolaşıyoruz..
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 925/1252 İlkİlk ... 4258258759159239249259269279359751025 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •