Sayfa 925/981 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Mavsar abi düşüş trendinde büyle oluyor,endekiste dip bulunana kadar dediğin gibi yurtdışı piyasalar mantıklı
    Hamdım Piştim Yandım

2. ben borsanın bu haftada testere seklinde devam edecegini keslinlikle dusunuyorum netim !
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. yurtdısında sen gibi yuzde 50 mevduat faizi veren olsaydı adamları yuzde 300 düserdi ... biz de mevduatta millet bence endeks iyi bile duruyor ..

4. ben MB nin FED ile paralel yürüyecegi kanattindeyim ..

5. Ben daytradeciyim o yüzden yurtdışına çıkamam lemur abi bistt vobdan paraları katlamaya devam
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    En azından Vade sonuna kadar veya eylül de de olabilir bir kıyım yaşanmalı(büyük düşüş) pala etrafindakileri temizledikten sonra yabancilarında ucuzlayan borsaya girişi sağlanacaktır. Sistem oraya gidiyor bence.
    Ben en başından beri bu fikirdeyim. Adamlar faizin ekmeğini yedi. Biraz da borsanın ekmeğini yesinler değil mi? Borsa düşükmüş yüksekmiş farketmez. Virmanla sat virmanla sat, longcular geberinceye kadar sat. Sonra millet düşüşe kılıf arasın yok Nikkei patlamış yok M.Ş istifa etmiş yok Lübnan İsrail birbirini bombalamış.

7. BİTCOİN DE zaman daralıyor 70 üzeri bence 3 yıl suren AYI biter golden cross baslar )

8. Hergün Vobdan kazandıklarımnanda petkocumu besliycem
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 925/981 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •