Sayfa 935/1252 İlkİlk ... 4358358859259339349359369379459851035 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Sayın rxpu siz tersten dusunuyorsunuz
    Yani Burda bahsedilen
    Milletin ev alması degil
    Son donemde kuruyemisci kuyumcu herkes muteahhit
    Kısmen kredili
    Yani adam balıkçı balık oltasını rehin verip para almış onlada kumar masasında (bilmediği ıs) piyasa tabiriyle donmeye calısıyo
    Tabiki teoride acımamak lazım
    Ama rehincide parasını geri almalı
    Ne olacak simdi?

2.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    dolardan bozgun yiyen TL ve Bist tayfası yine üşüşmüş.alın hesap makinesini hesaplayın. Ben şubat 2017 de 3,55 ten full dolara geçtim. 3,8x'den 2-3k ancak almışımdır. %90 3,5-3,4 aralığından depoladım ve çok çok kazandım.maalesef ŞOV yaparak paranın değeri korunmuyor. o zaman demiştim 3,94 ten alan adam bile çok çok kazanacak diye,yine haklı çıktım neden? çünkü sizin göremedikleriniz bana ulaşıyor. İYİ UYKULAR
     Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    niye seni rezil etmekle uğraşayım senin halin meydanda. ben 2016 kasım sonu 3,43 ve 2017 şubat başında 3,68 den dolar fulledim.ortalamam şubat ayında 3,55 olmuştu. ortalama diye bir şey var ama bildiğini sanmıyorum...
    daha iki sayfa önce ne yazdığını hatırlamıyor
    ya unutkan ya yalancı
    sana balık hapı alacam hemde 120 lik en azından yazdıklarını hatırlarsın

3. USD 6.15. Enerji yukseliyor. Cuma gunleri vuruyorlar iki haftadir. Yine olacak gibi.
    Alemlere rab, rablara hak, haklara ilhan olmus bir lider.
    Boylesi binyilda bir gelir.
    O da size geldi.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    iki sayfa önce yazdığını hatırlayamıyorsun
    sana balık hapı alacam

ya yalancısın yada balık hafızalı
    hadi kış kış başka kapıya, sıcak usd ve gbp lerim ile ben parayı vurmuşum.istersen tüm banka hesap cüzdanları ve dökümlerini buraya göndereyim!? kafayı mı yedin yahu yatırımcı gizliliği diye bir şey var.yuhh yani

5. Koca bir hafta gecti; essek gibi izlediler; arada bir de hayvan bogazlamislardir; zehir zikkim olsun; elleriniz kopsun.
    Georgians: go back to your country!

Alıntı Originally Posted by DavidB Yazıyı Oku
    USD 6.15. Enerji yukseliyor. Cuma gunleri vuruyorlar iki haftadir. Yine olacak gibi.
    Alemlere rab, rablara hak, haklara ilhan olmus bir lider.
    Boylesi binyilda bir gelir.
    O da size geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    dolardan bozgun yiyen TL ve Bist tayfası yine üşüşmüş.alın hesap makinesini hesaplayın. Ben şubat 2017 de 3,55 ten full dolara geçtim. 3,8x'den 2-3k ancak almışımdır. %90 3,5-3,4 aralığından depoladım ve çok çok kazandım.maalesef ŞOV yaparak paranın değeri korunmuyor. o zaman demiştim 3,94 ten alan adam bile çok çok kazanacak diye,yine haklı çıktım neden? çünkü sizin göremedikleriniz bana ulaşıyor. İYİ UYKULAR
    niye seni rezil etmekle uğraşayım senin halin meydanda. ben 2016 kasım sonu 3,43 ve 2017 şubat başında 3,68 den dolar fulledim.ortalamam şubat ayında 3,55 olmuştu. ortalama diye bir şey var ama bildiğini sanmıyorum...
    hadi kış kış başka kapıya, sıcak usd ve gbp lerim ile ben parayı vurmuşum.istersen tüm banka hesap cüzdanları ve dökümlerini buraya göndereyim!? kafayı mı yedin yahu yatırımcı gizliliği diye bir şey var.yuhh yani
    mesele kazanman değil
    yalancı bir insan oluşun
    bu topicte yalancılara yer olmamalı

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Sayın rxpu siz tersten dusunuyorsunuz
    Yani Burda bahsedilen
    Milletin ev alması degil
    Son donemde kuruyemisci kuyumcu herkes muteahhit
    Kısmen kredili
    Yani adam balıkçı balık oltasını rehin verip para almış onlada kumar masasında (bilmediği ıs) piyasa tabiriyle donmeye calısıyo
    Tabiki teoride acımamak lazım
    Ama rehincide parasını geri almalı
    Ne olacak simdi?
    Ekonominin gerçek temel üretim çıktısında zaten öyle bir para yoktu, varmış gibi davranıldı. Hayali bir para çarpanı ile temelsiz genişleme oldu. Aslında ortada ne rehinci var ne de rehincinin parası. İnsanlar algılarında düşündükleri kadar varlıklı olmadıklarını kabullenmeliler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    mesele kazanman değil
    yalancı bir insan oluşun
    bu topicte yalancılara yer olmamalı
    bu kafaya göre sana yer yok burada ama bana ne? engeli basar geçerim. Benim yolumdan gidenler hayır duası ediyor,git diğer başlıkları araştır.sürekli kesin tarih vermek zorunda değilim,3-5 gün farklar olabilir o kadar ayrıntıya girecek zamanım yok.100-150 kere TL'den uzak durun dedimmi dedim,selka dostumuza sor,adam evet dedin dedi. o günlerde arkamdan atıp tutanlar NAL topladı.hele bir vincen mi nedir bir troll vardı ki inşallah karşıma çıkar onunla görülecek hesabım var.

Sayfa 935/1252 İlkİlk ... 4358358859259339349359369379459851035 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •