Sayfa 936/1252 İlkİlk ... 4368368869269349359369379389469861036 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    bu kafaya göre sana yer yok burada ama bana ne? engeli basar geçerim. Benim yolumdan gidenler hayır duası ediyor,git diğer başlıkları araştır.sürekli kesin tarih vermek zorunda değilim,3-5 gün farklar olabilir o kadar ayrıntıya girecek zamanım yok.100-150 kere TL'den uzak durun dedimmi dedim,selka dostumuza sor,adam evet dedin dedi. o günlerde arkamdan atıp tutanlar NAL topladı.hele bir vincen mi nedir bir troll vardı ki inşallah karşıma çıkar onunla görülecek hesabım var.
    Gerçekten üstad seni dinlemedik. Merkez bankası ve bu politikayla ezildi Türk mevduatcisi. Üzgünüz yapacak bir şey yok. Haramzadelerin oyuncağı olduk. Bundan sonra ne yapılabilinir?

Real GDP falls nearly 10 percent in the median emerging market after the onset of real depreciation on a scale similar to what the Lira has seen. Turkey grew fast last year due in large part to the government-sponsored credit impulse.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. İyi iste onu da limit eksi Sonsuza gidip Duvara toslamadan nasıl yapmaliların recetesını yazdık bizde. Fenamı ettik
    Burdaki iktisadi Uygulama ve yaklaşım alman fakultelerinddki dersler gibi degil

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    örnek verdiğinizi biliyorum,
    bende uygun bir örnek olmadığını belirtmek istedim
    syg lar
    Saygılar bizden sn.toprak serdar.Şu forumda saygılı konuşup tartışabilen nadir insanlardan birisiniz.Tesekkurler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. Geçen gün bir grafik görmüştüm.. Borç alınan her 3 USD ın 2 si gayrimenkule gitmiş. Oysa, borcumuz USD faizi USD.. Likit... Yani karşılığında ev yada daire ödemeyeceğiz...

Nakit USD ödeyeceğiz..

Batan batsın.. Her şirket kurtarılacak diye bir şey de yok..

2015 Yılında Ankara Çayyolunda lüks bir sitenin emlakçısı havuz kenarındaki kumu Antalya Lara dan özel getirttik deyince; şaşkınlıktan küçük dilimi yutacaktım...

Ortalama maaşların 3,000 TL düzeyinde olduğu memlektte; 85 metrekare dairecikleri bu millete 900,000 TL ye 2015 yılında pazarlayan eski adı ile emlakçı yeni isimleri ile broker lar vardı...

3,000 TL vs 900,000 TL= 85 metrekare ev.

Bu data verisi bile ekonomimizde ANAMOLY olduğunu göstermeye yeterdi...

Lara dan DENİZ KUMU.. ANKARAYA...

Sanki dersin Kadın Mısır Kraliçesi KLEOPATRA; adam ROMA İMPARATORU SEZAR...

Saçma sapan tipler, BMW, Land Rover, Audi, Mercedes sahibi oldular...

Avrupaya işim icabı devlet 100 defa göndermiştir.. Şirket CEO su adam Opel CORSA ile gelir, akıllı olmayan telefon kullanır, 750 yıllık evde otururdu.. Tuğlası bie 750 yıl önce yapılmış...

O zenginlik içinde; zenginlik paçalarından aşağıya akarken; yaptıkları Tasarrufa bak...

2010 yılında AB eksi faiz vermesine rağmen Avrupalı parasını harcamaya canı çıkarken bize 1600 TL ye çalışan tipler; Marlboro sigara, I Phone telefonu masa üzerine koymak için yarışmaları...

Millet olarak ta görgüsüzlüğümüz had safhada idi... Eşime o zaman bu BMW ler bu lüks araçların hepsi satılacak demiştim..

Lükste birbirimiz ile yarışmak adet haline gelmişti...

2010 -2015 arası marka bir daire oturmak, lüks bir araç kullanmak hayata karşı atılmış en güzel golün ispatı kanıtı olmuştu...

İlerisine bakmadan... Oysa maç 90 dakikadır...

Şimdi önümüze BANKALAR faturayı koydu.. Geçenlerde baktım. Akbnk 225 milyar TL, Garanti 260 milyar TL, Ziraat 363 milyar TL, İş Bankası 333 milyar TL kredi vermiş..

Faizi ile şimdi istiyorlar..

Yaklaşık 196 milyar USD bankalara ödenecek....

Bu durumda Ali Ağaoğlu geçenlerde eletrik santrallerimi satacağım borcumu ödeyeceğim dedi..

Ağaoğlu, elin parası ile (Magazin programlarında 1.Karım 2.karım 3.Karım 4.Karım diye) gerdek yapan en somut örnek diye verdim..

Her neyse;

Hükümet bu noktada büyümeden taviz vermeyeceğim dediği an; TL nin %100 satılıp; etrafınızda her ne ucuz ise onu almak en mantıklı yol olacaktır...

İster, hisse, ister altın, ister leblebi, ister kahve...

Ben ucuz beton kovaliyorum.elimdeki tl ler ancak o ise yarayacak , ama.henuz beton da ucuzlamadi , adamlarin umudu var hala..

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Geçen gün bir grafik görmüştüm.. Borç alınan her 3 USD ın 2 si gayrimenkule gitmiş. Oysa, borcumuz USD faizi USD.. Likit... Yani karşılığında ev yada daire ödemeyeceğiz...

Nakit USD ödeyeceğiz..

Batan batsın.. Her şirket kurtarılacak diye bir şey de yok..

2015 Yılında Ankara Çayyolunda lüks bir sitenin emlakçısı havuz kenarındaki kumu Antalya Lara dan özel getirttik deyince; şaşkınlıktan küçük dilimi yutacaktım...

Ortalama maaşların 3,000 TL düzeyinde olduğu memlektte; 85 metrekare dairecikleri bu millete 900,000 TL ye 2015 yılında pazarlayan eski adı ile emlakçı yeni isimleri ile broker lar vardı...

3,000 TL vs 900,000 TL= 85 metrekare ev.

Bu data verisi bile ekonomimizde ANAMOLY olduğunu göstermeye yeterdi...

Lara dan DENİZ KUMU.. ANKARAYA...

Sanki dersin Kadın Mısır Kraliçesi KLEOPATRA; adam ROMA İMPARATORU SEZAR...

Saçma sapan tipler, BMW, Land Rover, Audi, Mercedes sahibi oldular...

Avrupaya işim icabı devlet 100 defa göndermiştir.. Şirket CEO su adam Opel CORSA ile gelir, akıllı olmayan telefon kullanır, 750 yıllık evde otururdu.. Tuğlası bie 750 yıl önce yapılmış...

O zanginlik içinde; Tasarrufa bak...

2010 yılında AB eksi faiz vermesine rağmen Avrupalı parasını harcamaya canı çıkarken bize 1600 TL ye çalışan tipler; Marlboro sigara, I Phone telefonu masa üzerine koymak için yarışmaları...

Millet olarak ta görgüsüzlüğümüz had safhada idi... Eşime o zaman bu BMW ler bu lüks araçların hepsi satılacak demiştim..

Lükste birbirimiz ile yarışmak adet haline gelmişti...

Şimdi önümüze BANKALAR faturayı koydu.. Geçenlerde baktım. Akbnk 225 milyar TL, Garanti 260 milyar TL, Ziraat 363 milyar TL, İş Bankası 333 milyar TL kredi vermiş..

Faizi ile şimdi istiyorlar..

Yaklaşık 196 milyar USD bankalara ödenecek....

Bu durumda Ali Ağaoğlu geçenlerde eletrik santrallerimi satacağım borcumu ödeyeceğim dedi..

Ağaoğlu, elin parası ile gerdek yapan en sonut örnek diye verdim..

Her neyse;

Hükümet bu noktada büyümeden taviz vermeyeceğim dediği an; TL nin %100 satılıp; etrafınızda her ne ucuz ise onu almak en mantıklı yol olacaktır...

İster, hisse, ister altın, ister leblebi, ister kahve...
    Üstad yazınızı sürekli takipçi ci ler denim. Doların 3.00 'dan 3.94 ne geldiği noktada çok faylanmistim . Türk varlıklarını n değer kaybedeceğini çok isabetli şekilde belirmiştiniz . Ondan sonra sizler ve bizler kaybettik. Keşke hiç pozisyonu bozmasaydık. Maalesef kaybettik . Inşaallah bundan sonra doğru yolu buluruz ...

Sayfa 936/1252 İlkİlk ... 4368368869269349359369379389469861036 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •