Sayfa 937/1002 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim kendi adima belirteyim
    Dun herseyi sattim ppf deyim lafi edilmeyecek kadar eib eic var onlari saymiyorum

doviz treni kacti gibi
    Suan bana mantikli gorunen dolar hafif geri cekilirse gram altin gibi gorunuyor cunku ons sanki diplerde...

Bist korkunc seviyelere geldi. O da korkutuyor beni. Ekonomide hic sorun olmadigi zamanlar dahi boyle cikmamisti...

Anlik ppf de izlemeye devam
    Illaki birseyler duzeltme yapacaktir.ytd
    en temkinlisini yapmışsın şu ortamda, döviz trenine tam olarak bir türlü binemeden yine kaçtı öyle görünüyor.
    ons benim de dikkatimi çekiyor fed kararını mı bekliyor nedir, uzun zamandır hiç hareket yok, altın ve gümüş fonlarını inceliyorum dünden beri.
    bist de dolar çıkınca genelde düşerdi şimdi paralel gidiyorlar nasıl oluyor onu anlamadım ama sonunda iyi bir düzeltme gelecektir.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fonlar resmen sicis. Dunku endekse gore eib eksi getirmis yuh diyorum
    Web EIB duruyor mu? Bende de vardı ama bir hafta önce vedalaştım.

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    dolar bu seviyelerde kalırsa dünkü merkez kura göre epey bir düşüş olur herhalde, bu durumda kura bağlı fonlardan almak için uygun olur sanırım.
    Eğer müdahale olmazsa dünkü seviyeler civarı artı ya da eksi bir şey kapatır. Yani MB nın açıkladığı kur.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya bugun de dusus olursa?
    Dolarin nabzini takip etmek lazim ustadim

Eib tek alinmamali
    %50 ser eib ve eic
    EIC de vardı. Dün yarısını ,bugün de kalan diğer yarısını gönderdim.

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Eıb bu ay adi sani belli olmayan hisse koymus olacagi bu
    Eıb eıc ikisinide gece hafta sonu sattim

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sanırım ondan sonra bozuldu.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Web EIB duruyor mu? Bende de vardı ama bir hafta önce vedalaştım.
    Cok degil ustadim duruyor hala eib ve eic
    Acil durum parasi gibi attim kenara

Garan geri alimda acikladigi fiyatin altinda kalabilmek icin kendi basiyor gibi.
    Peki aradaki farki kapatir diyerek suan garan depolanir mi?
    Diger bankalar iki gundur ortalama yuzde 10 topladi
    Garan cok geride kaldi

8. nzh fonundan bugün çıktım yarın hesaba geçince son kuruşa kadar dövize geçip maaşım dışında tl tutmamış olacağım,elimde 5.38 ortalama ile dolar paramın 1/3'ü idi,diğer üçte biri ile 12.19'dan aldım,şimdi de kalanı dövize geçiyorum,bırak faiz artırımını pas geçilmesi bile şüpheli.dövizde 20li rakamlar bana hiç uzak değil artık para basıp enflasyonu ****** ettiler.şu an faiz 20 yapsalar yine dönmem zaten borçlanma fonları 20 civarı veriyordu,bozdum.seçime kadar bu ülkede hele bu iktidar akıl almaz işlere kalkışır ohalden tutun sınır dışı operasyona kadar aklı başında tek kişi yok iktidarda.savrulma tam olarak böyle,dövizde 1-2 sene içinde 25 üzeri seviyeleri görürüz,kayış koptu.arjanti pezosu buna en güzel örnek 7 liradan 100 liraya gitti,dünyanın faizini vermesine rağmen.düzeltme yapacak diye 9-12 arası treni kaçırdık.

Sayfa 937/1002 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •