Sayfa 94/205 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 745 - 752 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1.  Alıntı Originally Posted by hakanatakan14 Yazıyı Oku
    Sirketin 5.6 milyar dolar suanki degeri...4.2 milyar almissa hisse asagiya gelmezmi..ve bize 7 lerden kitlediler gibi

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hissenin değeri ne olur bilemem ama 3 farklı kaynaktan verilen bilgi bu, ne nereye gider bilmiyorum az bir ihtimal var belkide bana söyleyenlerde bilmiyordur ama kesin dediler..

2. çıkşta 8.87 geçecek inşl sabırla bekliyorum.

3. ilk satista piyasa degerinin 3 katina cikmisti 0.15 halka acik oldugu icin cok daha yukarilara goturebilirler nereye isterlerse cikarirlar bitcon misali ytddddddddd

4. Bezdirme isleri basladi yavas yavas asagi goturur goturebildigi kadar bascak ondan kademeli alim daha uygun paranizi 10 bolun sonucta haberi onlar bizden once ogrencek ondan almayi dusunenler agir agir alsin yoksa asagidan alamassiniz ytdddddddd

5.  Alıntı Originally Posted by Hagi2014 Yazıyı Oku
    Bezdirme isleri basladi yavas yavas asagi goturur goturebildigi kadar bascak ondan kademeli alim daha uygun paranizi 10 bolun sonucta haberi onlar bizden once ogrencek ondan almayi dusunenler agir agir alsin yoksa asagidan alamassiniz ytdddddddd
    Arkadaş biz aldikca geri geldi sonra elimizde patlatmasinlar

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ucuncu satisi denizin kimse zarar etmedi gidipte tepelerden alirsan bir kac sene beklersin hep zirvesini gecti bunun zirvesinide gececek ilerde bu satisin zirvesi bence buralardan cok ileride ondan sabreden kazanir bu satista sberbank ceosu nun dedigine gore cazip bir teklif yoksa ruslar gondeme almazdi ytddddddd

7. ne olacak denizin hyali

8. ne zaman satılacak

Sayfa 94/205 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •