teşekkürler
teşekkürler
DİKKAT !!!!! SADECE TAHMİNDİR YTD
Eyvallah teşekkürler
inatla baskiliyor...bu gunlerde bilanco gelecek ama nolur bakalim...böyle giderse dip olusumu sureci diyecez de sagi solu belli de olmuyor bist duserken ve kelepir bir suru tahta göz kirparken bir kisim ky. kol kesip ayrilirsa ivme olabilir belki...bakalim...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
hakkım haram olsun bu ********lere nasıl bastı metro 14 yukarda
metroda heycan seven yazi turaci ky.den iyi para kazaniuomudur acaba :) yakinda metroya burut takas gelebilir :) fazla reklam oldu gibi...onla isi bitsede gruba donse tekrar...
bist kelepire donmusken buralarda %5/10 yapsa baya ky.dokulebilir aslinda ama henuz toplayasi yok gibi...bikan versin modunda...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Yer İmleri