Sayfa 94/199 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 745 - 752 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Sayın Bacon,

Borsayı çok iyi bilirim. İşim gereği vergi mevzuatı olsun, bilanço analizleri olsun bunlar benim için çok basit şeylerdir.

Borsaya gelince bunlar bir kenara bırakılıyor. Oyun içinde oyun olup, giriş ve çıkışı iyi belirlemek gerekiyor. Para alırken kazanılıyor. Mutlaka bir iki kademe alttan yazılıp, bekleyin. Ben sabırla öyle yapıyorum. Ayrıca Mutlaka anlık izleyebilmelisiniz!!! Yoksa yatırımcı olursunuz!!!

Borsada fırsatlar bitmek bilmiyor. Yeterki paranız azalmasın. Önemli olan parayı koruyabilmektir.

O yüzden kimseye kulak vermeden alım ve satım aralığını iyi belirlemek gerekiyor. Hisse dün 0,48'den işlem görürken ben 0,44 dip olur diye düşündüm ve yazdım. Buradan tepki gelir dedim. Maalesef dün ve bugün 0,43'ü gördü. Buradan alsaydım, 01 kuruşta 5 bin TL kazanmış olacaktık.

İhtiyarladık, dibini tam kestiremedim.

Bence, Şu anda borsanın nadir dipte gezen hisselerinden olup, al sat yaparak Eylül'e kadar nasipse oyalanmak istiyorum.

O,51'i geçerse ilk hedefi 0,63 olur diye düşünüyorum. Perşembe ve Cuma kapanışı önemli.

Bir ay önce 0,37'den almayanlar 43-44 ve yukarıdan aldılar.

Selamlar,
    500 bin lotla islem yapiyorsunuz anlasilan

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gunun pastasi varmi acaba

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İştirakimiz BND Elektrik Üretim A.Ş. (BND Elektrik)*tarafından bugün tebellüğ edilen Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)'nun*14/07/2017 tarih ve 77386926-110.01.01.01 E.33934 sayılı yazısından EPDK'nın*15/06/2017 tarihli ve 7124-19 sayılı kararı ile, özetle: BND Elektrik'e ait*"Gelincik HES" projesi *için verilen *20/03/2008 tarihli ve*EÜ/1539-6/1124 numaralı üretim lisansının Elektrik Piyasası Kanunu'nun Geçici*21'inci maddesinin birinci fıkrası çerçevesinde sonlandırılmasına ve EPDK'ya*sunulmuş olan teminat mektubunun iadesine karar verildiği öğrenilmiştir.

Saygılarımızla,

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Yukarıda yer alan haberi önceden bildiklerinden 52 den verdiler 42 kadar.

Bu haber bugün kap a düştüğünde hiç tepki vermedi

Yatırım tavsiyesi değildir

Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu

4. Elinde 100 bin Lot olan kişi şuanda 44 bin TL değerinde parasi var.

Bu fiyattan birleşme işlemi yapacak ise 1 usas hissesine karşılık 1,65 ieyho hisse şirketler verilecek.

100 bin usas = 165 bin ieyho

165 bin ieyho 0.36 Kr dan 59,400 TL eder.

Bu da usas 0.59 TL gibi bir fiyatına denk gelir.

1 ayda %35 kar.

Anladığım kadarıyla da ieyho da bedelli sermaye artırımı için başvurusu var.

Birleşmeden sonra bedelli sermaye artırımı için ieyho hisse fiyatını 1,70 lere çekebilirler ki. Elinde hisse senedi olanlar bedeliyle girsin. Aksi takdirde şirket kendi ödemek zorunda kalıyor (yanlış bilmiyorsan)

Yatırım tavsiyesi değildir

5. Yatırım tavsiyesi değildir

6. Yatırım tavsiyesi değildir

7. Yatırım tavsiyesi değildir

8. 0.43 destek alımları direnç oluştu işte bu güzel oldu rahatladım ytd

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 94/199 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •