Sayfa 94/1078 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Teşekkürler hocam...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. Sn.T/A ellerinize sağlık, hayırlı akşamlar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Teşekkürler sayın T/A....

5. Sn. T/A affınıza sığınarak Bist için yeni bir değerlendirme rica etsem, yoksa eskisi halen geçerli mi, malum son dönemde üst perdeden bazı açıklamalar yapıldı, bu açıklama ve yaklaşımlar Bist için hedef olan fiyatları etkiler mi?
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam...
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn.T/A ellerinize sağlık, hayırlı akşamlar.
     Alıntı Originally Posted by trushan Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın T/A....
    Sizler sağolun... Hayırlı akşamlar...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn. T/A affınıza sığınarak Bist için yeni bir değerlendirme rica etsem, yoksa eskisi halen geçerli mi, malum son dönemde üst perdeden bazı açıklamalar yapıldı, bu açıklama ve yaklaşımlar Bist için hedef olan fiyatları etkiler mi?
    Pek fazla haber izleme imkanım olmadığı için bu üst perdeden yapılan açıklamalrdan ne kast ettiğinizi anlayamadım. Biraz bilgi verirseniz araştırayım...

Ayrıca endeks için sanırım yeni bir çalışma yapmanın zamanı geldi. Benim hedefler bugün neredeyse gerçekleşmiş oldu...

Bugün vakit biraz geç oldu. Yarına derli toplu bir çalışma yapıp paylaşmaya çalışırım. Günlerdir Elliot sayımlarının içinden çıkamıyordum. Bir yerde kafama yatmayan bir olgu vardı. Çok şükür onu da belki -biraz zorlama olacak ama- inşaAllah çözmüşümdür. Eğer doğru çözümlemişsem kısa vade için değilse de bile orta/uzun vade için çok daha güzel günler bizim olacaktır...

8. Hocam emekleriniz icin tesekkurler.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 94/1078 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •