Originally Posted by Pestilence Yalama oldu artık Vebam yasadik gardasim Abd topluyor Yarin gunes dogabilir Nasdaq arti bile yapabilir
Originally Posted by Webster Yetmez emmi yetmeeeeeeeeez İstwerse bir trilyon dolar sursun ABD batırmaz bizi üstad
Originally Posted by jmk99 Artık hisse de alacak diyorlar... Söylenti değilse ABD toparlanır. Emmi hedef abd yi kurtarmak Dolari dusurmek degil Cifte bayram olacak benimki
Originally Posted by Webster Vebam yasadik gardasim Abd topluyor Yarin gunes dogabilir Nasdaq arti bile yapabilir Türkiye'de zararım daha fazla üstad
Originally Posted by Pestilence ABD batırmaz bizi üstad Ben sana hep ne dedim Trump reis adamdir adaaaaam Adamin son iki harfidir ama ossun
Originally Posted by Pestilence Türkiye'de zararım daha fazla üstad Biz abd nin uvey evladiyiz Abd toplarsa bize de sakal atar
Originally Posted by paramanya Nkolay fx 319 a satiyordu öylesine bakmıştım simdi 323 e satiyor 315 i gormus fxte alan aldi
Originally Posted by Webster Biz abd nin uvey evladiyiz Abd toplarsa bize de sakal atar Yarın artı açar mıyız? Üstad
Forum Rules
Yer İmleri