Sayfa 946/1003 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya altın anladığım bişey değil açıkçası dolarda değil hayatımda hiç dolar alıp biriktirmedim...altında bilmem...acaba %50/50 mi yapsa valla bildiğim bişey değil...aklıma İŞC aldırmak geldi onu da diyemedim...adamın parası şimdi borsaya bişey olur 80 yaşında adam sağlığına falan bişey olur...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    gram altın alsın, banka gram hesaında dursun işte..Allah muhafaza birilerinin kulağına gider, gerçekten yaşlı başlı insanlar için buyük tehlike..hatta banka kasasına koymak en iyi çözüm olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Yan tahtalarda DOAS, AKSA, FRIGO, GSDHO ve CEMTS var bende. FRIGO'nun değerleme rasyoları süper değil ama yıllık cirosu 10M Euro iken 20M Euro ihracat anlaşması yaptı, kârını birkaç katına çıkarmayı garantiledi gibi. GSDHO piyasa değeri kadar kasada döviz var ve navlun gelirleri nedeniyle cirosu $ bazlı ağırlıklı, önümüzdeki bilanço döneminde daha görünür olacak bu durum. DOAS'ta kısa vadede çok beklentim yok ama çip krizi bitince 2022 onun zamanı olacak. AKSA ise orta ve uzun vadeli tuttuğum bir hisse, kimi zaman bakmıyorum bile fiyatına. CEMTS ise çelik dökümcü otomotive çalışıyor rasyoları oldukça olumlu diye aldım, çok fazla yok. CUSAN vardı bir de iyi kar bıraktı ama 3. çeyrek bilanço üzdü biraz. 4. çeyrek takip edeceğim.

Takip listem ise,
    CIMSA
    YKSLN
    AKSEN
    TTRAK
    EGSER
    ISMEN
    güzel kağıtlar.. bende de vardı aksa, aynı mantıkla tutuyordum ama fiyatına bakıyordum, bi ara kaptılar elimden, sonra düşen borsada yukarı çizdiler, geri alamadım.. çimsa tartışmasız en iyi çimento kağıdı, zaman zaman alıp deniyorum.. gsdho/gsdde vardı tutamadım, kaptırdım, uçtu ikisi de

aghol taşıyorum- aefes, ccola, mgros vd halka açık iştirak portföyünün yüzde 40 fiyatından işlem görüyor, daha geride mcdonalds, and gayrimenkuller gibi halka açık olmayanları saymıyorum bile, 25 TL üstünde çok istikrarlı bir yükseliş platosuna girdi.. satmam bunu

polho ve ecilc izliyorum, ikisinin de çok acaip arsaları var, yakında projeye dönüşeceklerdir, her arsa büyük hikaye

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya altın anladığım bişey değil açıkçası dolarda değil hayatımda hiç dolar alıp biriktirmedim...altında bilmem...acaba %50/50 mi yapsa valla bildiğim bişey değil...aklıma İŞC aldırmak geldi onu da diyemedim...adamın parası şimdi borsaya bişey olur 80 yaşında adam sağlığına falan bişey olur...
    empati yaptım. durumun zorluğunu kavradım.

bence en iyisi yeni bir gayrimenkul almak. evde fiziki bulundurmak çok rahatsız edici olurdu. sonuçta ne kadar güvende olsan da emin olamazsın.

gayrimenkul çok garanti bir yatırım. artık e-devlet üzerinden taşınmazı elektronik olarak tc ile eşleştiriyorlar.
    audentes Fortuna iuvat

4. yuhhh bir paket a-4 fotokopi kağıdı 45 lira olmuş...

benim aklımda en son 22 lira kalmış nerden kaldıysa...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şimdilik %50 altın %50 usd olarak tutacak bakalım az önce aradım ikisini de bankada tutabilir bu şekilde...gr altın hesabında cautinin dediği gibi...sonra ileride fırsat uygun bişey çıkarsa gayrimenkul falan olur belki...ben uzağım olay antep'te cereyan ediyor ben istanbul'dayım...

aslında baba bana gönder hepsini de az 3-5 gün PALA gibi takılayım viopta mı deseydim?

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    empati yaptım. durumun zorluğunu kavradım.

bence en iyisi yeni bir gayrimenkul almak. evde fiziki bulundurmak çok rahatsız edici olurdu. sonuçta ne kadar güvende olsan da emin olamazsın.

gayrimenkul çok garanti bir yatırım. artık e-devlet üzerinden taşınmazı elektronik olarak tc ile eşleştiriyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şimdi büyükler pati çekip yan tahtalar gidebilir...
    Korkunç giriş var yanlara, resmen para bunu beklemiş akıyor maşallah.

İnsanımızın borsa anlayışı yan tahta, borsa çıktı biz de kazanalım diye paraları akıtıyorlar sanırım.

Fonlar da güzel karlar yazar bu ara.

7. Eminmiyiz
    15 tahtaya baktim 2 sinde para girisi var 13 unde para cikisi var

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Korkunç giriş var yanlara, resmen para bunu beklemiş akıyor maşallah.

İnsanımızın borsa anlayışı yan tahta, borsa çıktı biz de kazanalım diye paraları akıtıyorlar sanırım.

Fonlar da güzel karlar yazar bu ara.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    şimdilik %50 altın %50 usd olarak tutacak bakalım az önce aradım ikisini de bankada tutabilir bu şekilde...gr altın hesabında cautinin dediği gibi...sonra ileride fırsat uygun bişey çıkarsa gayrimenkul falan olur belki...ben uzağım olay antep'te cereyan ediyor ben istanbul'dayım...

aslında baba bana gönder hepsini de az 3-5 gün PALA gibi takılayım viopta mı deseydim?
    sn.turkoğlu babanızın hissedarlardan bir kişi bile dediğiniz gibi arsa kalsın derse
    iş izaleyi şuyu davasına kadar gider herkesin satışa onay verdiğine emin olup plan yapın derim..

Sayfa 946/1003 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •