U.S. junk bond yields are starting to rise a little bit, but they've remained relatively immune to the selloff that continues to hit EM debt. Investors are still demanding close to the least extra yield to own dollar HY bonds versus higher-rated EM debt since 2014.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
benim bildigim sendikasyon kredileri dolar cinsinden ve bunlari bankalar TL ile swap edip ulke icinde konut kredisi olarak pazarliyordu
Yani konut kredi faizleri mevduat faizinden cok swap maliyetleri ile korole idi
Birde soyle bir sorun vardi ki hala var, konut kredileri cogunlukla 5 veya 10 senelik vadesi var ama sendikasyon kredileri cok daha uzun
yani bankalar buyuk risk tasiyor uzun vadede diye biliyorum. Yanlisim varsa birisi duzeltsin
Sn. Hakem yazıyı okudum..yazıda bir takım konularda uçuşa geçilmiş kanaatimce..
Özellikle dikkatimi çeken hususlar kısaca şunlar:
Birincisi Londra'daki yaklaşık 18-19 milyar dolarlık altın(450 ton) karşılığında yeni kredi verilmesi..eğer böyleyse çok uzun olmayan bir zaman zarfında bize kimse kredi veremez hale gelir..
İkincisi yazıda 2016'da kredi notlarının düşürülmesi sonucu kredi bulunmakta zorlanıldı ve altınlar ipotek edildi diyor..bu pek inandırıcı değil, çünki geçmişte büyük MB'ları para çoğaltırken Türkiye özellikle 2106-2017 senelerinde pek borç bulmakta zorlanmadı..esas yüzleşmemiz, yani kredi sorunumuz bu sene Nisan ayında başladı..
Sonuncusu ise ÇİN ABD'ye sonunda şah mat diyecekmiş gibi konular..neyse uzatmayayım..selamlar..
http://www.mahfiegilmez.com/2017/12/...ar-nerede.html
akrabalar arasinda boyle devamli sikayet edenler vardi hatta biri kizil komunistti
sonra evlendigi kadin dolayisiyla simdiki hukumete yakin insanlarla arkadas dost falan olmalar sonra ankarada yuksek mevkili ise girme ve simdi adam REIS diyo baska bir sey demiyor
hey anam hey bir zamanlar elinde Stalin Lenin in hayatini anlatan kitaplarla dolasirdi babamla sabaha kadar tartisirlardi kuserler sonra tekrar barisirlardi. Babam ulkucu MHP takimindandi. Bildigin dogrucu ahmet o yuzden hep fakir kaldi hep ortadirek
simdi kizil komunist adama bakiyorum 5 vakit namaz altinda mercedes bilmemne unvani var Ankarada.
Yani is paraya gelince herkes unutuyor idealizmi
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri