Sayfa 955/1001 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Vasili Çuykov
    @MuRqMoRDuSu31
    MOSSAD şimdi de Katar'ın başkenti Doha'da HAMAS liderlerine operasyon yapıp bir binayı havaya uçurdu. Körfezin en korunaklı ülkelerinden birinin başkentini ellerini kollarını sallayarak havaya uçurdular.

İran-İsrail Savaşı esnasında topraklarındaki askerî üsler ve radarları İran'a karşı kullandırıp İsrail'e yardımcı olan Katar, tam kalbinden vuruldu ve itibarı yerle bir oldu. Köpeklik etmenin, yaranmanın ve boyun eğmenin sonucu budur.
    besle kargayı gözünü oysun boşuna dememiş ATALARIMIZ BENCE
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. 66 kişiyiz en bilgilimiz kuzu daha sonra karaduman geliyor piyasada konuşulmayan veya ben görmedim 11 eylül merkez bankası faiz indirim hikayesi var yalnız şimdi bir dostum aradı 11 eylül Ankarada chp ile ilgili mahkeme daha var deniliyor varmı duyan başka
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

degerli dostlarim.....

TURKIYE cokerse.....TURK OLIGARG COKER.....tum zenginler....AKUPE zenginleri dahil buna.....

empaty yap....deki kocun sahibi benim....deki ulkerin sahibi benim.....deki....AKUPE li zengin benim.....

boyle dusunmeyi ogren.....

borsa cokerse.....SENDEN COK.....ONLAR BATIYOR....IZIN VERMEZLER...HUKUMETI ODAKKA YIKARLAR.

HUKUMETLERI.....

TURK OLIGARG GETIRIR.....VE TURK OLIGARG YOLLAR....

halk degil.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

caaaaaaaaaaaaaartttttttttttttttttttttttttt....

5. emlak doldur paraları poşetlere
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    balçovaya gittim hemen kar satışı yapmışssın..12 bin destek savunalım..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post7081831

Ooovlum bedirri bırak bu ayaklarıııı

11926

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 69 kişi okumaktadır. (23 üye ve 46 ziyaretçi)

mert45, AKBABA, akcay+, alpertunga+, Ayasofya 2005+, Denizdenizli61, Doctor20, e.yegen+, Ebrar+, EMLAK, katırcı_bedri+, keremalkm+, kuzu, KısaVade, loto, nurettinduzenli, pit+, realities, sindoma53, Tince, tovbekar+, value+, Zülfü Aşkın
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emlak doldur paraları poşetlere

8. Halk TV
    @halktvcomtr
    ·
    1d
    #SONDAKİKA

İsrail basını: Hamas lideri Halil el Hayya'nın öldürüldü
    https://halktv.com.tr/dunya/son-daki
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 955/1001 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •