Sayfa 956/1005 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop LI

1. Bu bozkuş üç kg altını borsadan çıkarıp kenardan izliyorsa biraz düşünmek lazım çünkü dünyada bozkurt çok akıllı ve süper taktiği olan bir canlı. Bozkuş da bu nicki kullanıyor. Bu deniz bir gün biter gerçekler gün yüzüne çıkar. Akbabalar talana başladı mı öttürür adamı

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Teknik olarak bazı endeks ağırlığı olan tahtalarda saatlik göstergeler bozulmaya başladı 12.00 barı kısa vade takip edilmeli yön konusunda kısa vadeciler için.

Bulut hocam Hep aynı senaryo çalışıyor diyebilir miyiz ?: İlk yükselişte THY ve Sanayi AL, bankaları SAT, ikinci yükselişte ise tam tersini yap GİBİ.

3. araplar yatırım için gelirse ne alır dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. 3 DERECE
    @yirmiucderece
    ·
    46sn
    ��Zam furyasından TOGG da etkilendi!

#TOGG fiyatlarına yaklaşık %27 oranında zam geldi. Buna göre güncel fiyatlar belli oldu.

eee hani enflasyon düşüyordu
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bulut hocam Hep aynı senaryo çalışıyor diyebilir miyiz ?: İlk yükselişte THY ve Sanayi AL, bankaları SAT, ikinci yükselişte ise tam tersini yap GİBİ.
    sn rosense ,

oyuna çok hakimler THY 2 gündür 500 milyon satış gözüküyor ama tahta yerinde 2 günlük hareketler belirttiğiniz tahtalar üzerinden dengelenme ve kar al yapılıyor .Yalnız saatlikler bozuluyor bu yüzden 12.00 barı önem arz edecek yön konusunda.Boğalar yukarı alması gerek endeksi ayılar hazırda bekliyor tabi tuzakta olabilir aşağıda pıst 100 deki 5700 gap bölgesini katalizör olarak kullanıyorda olabilir , her zaman söylediğimiz gibi burada MALİYET önem arz ediyor .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    araplar yatırım için gelirse ne alır dersiniz?
    Varlık Fonu hangi şirketler var?

Varlık Fonuna Devredilen 11 Kamu Şirketi -

Bakanlar Kurulu Kararı'nda Varlık Fonu'na devredilen şirketler şöyle sıralandı: Ziraat Bankası, BOTAŞ, PTT, TÜRKSAT, Türkiye Petrolleri, ETİ Maden, Türk Telekom, Halk Bankası, THY ve Çaykur.

Varlık fonundaki tüm şirketleri alırlar araplar kelepir fiyatına... Alan iktidar onu da bir kaç ayda hüpletir eskiden olduğu gibi. Sıfıra sıfır elde var sıfır. Hiç dikkat ettiniz mi tasarruf yapma falan yok tam gaz devam. lüks otomobiller belediye başkanları, kaymakamlar, valiler, üst düzey bakanlar, yardımcıları vs. alttlarında harcamalar alabildiğince hoyratça. Üretim yok, sosyal reformlar desen o da yok, hak, hukuk, adalet, sağlık hepsinin içi boş.

7. Spot 6100 üzeri tutunursa tekrar oyuna girerim veya Vadeli 67xx 'lerde.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu bozkuş ermiş ne derse oluyor. Sayın bozkuş hocam bir şey sorsam siz müneccim yumurtalı pidesi yediniz mi.
    Puahahahhahsh

Dayucuğum bu masada yımırtalı pide yemek için müneccim olmak lazım. Ben beceremedim o yüzden türübündeyim.
    Hep derim, yine diycem bu masada kaz***** tebrik etmek lazım.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 956/1005 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •